MENÜ

'Adana Demir'le görüşmedim'

Adana Demirspor'un listesindeki Osman Özköylü, FANATİK'e değerlendirmelerde bulundu.

'Adana Demir'le görüşmedim'

Adana Demirspor'la anlaştığı öne sürülen Osman Özköylü, FANATİK'e konuştu. Tecrübeli teknik adam Şanlıurfaspor'la hedefleri uyuşmadığı gerekçesiyle yollarını ayırdıklarını ifade ederken Adana Demirspor konusunda ise henüz sonut bir gelişme olmadığını söyledi.

Sosyal medya üzerindeki iddialara anlam veremediğini ifade eden Özköylü, "Ben şu an Aydın'daki evimde oturuyorum. Kimseyle bir anlaşmam söz konusu olmadı. Zaten daha Samet hocayla yollar yeni ayrılmış, benimle nasıl anlaşılacak. Camia içerisinden tanıdığım, sevdiğim bir insan yönetimin beni düşündüğünü ve görüşeceklerini söyledi. Olay yalnızca bu. Adana Demirspor camiasından teklif gelirse tabii ki oturulur, konuşulur. Ancak şimdilik bu yönde bir gelişme yok" değerlendirmesini yaptı.

Şampiyonluk ustası!


Elazığspor'u 2. Lig'de şampiyon yapan, Bordo-Beyazlılar'ın bir sezon sonra şampiyonluk yaşayan takımını kuran Osman Özköylü, Erciyesspor'u Süper Lig'e taşımıştı. Sonrasında Ankaraspor'la Play-Off oynayan, geçen sezon ise Süper Lig'e çıkan takımı kuran Özköylü son olarak Şanlıurfaspor'la Play-Off potasının dışında kalmıştı.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ