MENÜ

FLAŞ! Huntelaar, Galatasaray'a kaldı

Cim Bom'un transfer gündemindeki bir diğer isim Klaas Jan Huntelaar konusunda, Aslan rakipsiz kaldı. Şu sıralarda Hollandalı golcü için tek talibin Galatasaray olduğu belirtildi. Sarı-Kırmızılılar, Huntelaar'ı stepne olarak tutuyor.

FLAŞ! Huntelaar, Galatasaray'a kaldı

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Galatasaray’da, gündemdeki isimlerden biri de Klaas Jan Huntelaar.

Schalke forması giyen Hollandalı golcü için Cim Bom’un rakipsiz kaldığı belirlendi. Şu sıralarda Huntelaar’la Galatasaray’dan başka ilgilenen kulüp olmadığı öğrenildi. Ancak Sarı-Kırmızılılar da bu oyuncu için aceleci davranmıyor. Stepne olarak düşünülen Huntelaar’dan önce, listenin üst sıralarındaki isimler için girişimler yapılıyor. Podolski ve Pato transferlerinde bir gelişme olmazsa, Huntelaar ismi devreye girecek. Schalke ile 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan Hollandalı futbolcu, geçen sezon Bundesliga’da 9 gol atabilmişti. 31 yaşındaki oyuncu, Hollanda formasını 73 kez giyerken, rakip filelere 43 gol göndermeyi başardı.

Sneijder faktörü devrede

Huntelaar, geride kalan sezonda başarılı bir dönem geçiremediği için, 5 yıllık Almanya macerasına son vermeyi düşünüyor. Eğer Galatasaray iyi bir teklifte bulunursa, Sneijder faktörüyle birlikte Huntelaar’ın Sarı-Kırmızılı formayı giymeye sıcak bakabileceği ifade ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ