MENÜ

Fenerbahçe'den operasyon! Kod adı: Timsah

Yer: Ankara... Adres: TFF başkanlık seçimlerinin yapıldığı otelin lobisi... Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Bursa'nın patronu Recep Bölükbaşı kafa kafaya verdi ama gündemleri ne Ulusoy ne de Demirören'di. İkili, Ozan Tufan ve Volkan Şen pazarlığı yaptı.

Fenerbahçe'den operasyon! Kod adı: Timsah

Fenerbahçe, 2 büyük sürprize daha imza atmakta kararlı.

Yönetim her ne kadar kamuoyuna iç pazarı kapattıkları imajını çizse de operasyonların sürdüğü Ankara’da ortaya çıktı. Federasyon seçimleri sırasında bir araya gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın ligin öne çıkan 2 oyuncusu Volkan Şen ve Ozan Tufan için en sıcak teması gerçekleştirdiği öğrenildi. Yıldırım’ın bu görüşmede Bursa’nın nabzını yokladığı ve olumlu izlenim edindikten sonra topu yöneticilerine atıp, pazarlıkları sürdürme talimatı verdiği öğrenildi.

‘Hocamıza soralım’

Bursa cephesi görüşmeyi doğruladı. Her fırsatta, “Değerini bulan her oyuncu satılabilir” diyen Timsahlar’ın patronu Bölükbaşı’nın Fenerbahçe’ye de kapıyı açık bıraktığı bildirildi. Ancak o görüşmede Bölükbaşı’nın teknik direktör Ertuğrul Sağlam faktörünün de altını çizdiği ve “Kendisinin onayı olmadan karar vermemiz doğru olmaz. Yeni yola çıktık, kararı önemli. Soralım, tekrar konuşalım” ifadesini kullandığı vurgulandı.

Oyuncular sıcak...

Yaşanan gelişmeleri her 2 oyuncu da yakından izliyor. İyi bir sezon geçiren Volkan Şen’in de, Avrupa’dan beklenen teklifler gelmemesi üzerine rotayı İstanbul’a kıran Ozan Tufan’ın da kulüplerin anlaşması halinde Fenerbahçe fikrine sıcak baktığı biliniyor. 4’ü gözden çıkarmıştı İşin para boyutuna gelince... Fenerbahçe devre arasında Ozan Tufan için 4 milyon Euro (12 milyon TL) teklif etmiş, Bursa kabul etmemişti. Timsahlar’a yakın kaynaklar, yönetimin bu kez aynı rakama olumlu baktığını aktarıyor. Volkan Şen için ise Bursaspor’un kafasındaki rakam 3 milyon Euro (9 milyon TL). Fenerbahçe’nin bu ücrette indirim isteyeceği ve 2 milyon Euro (6 milyon TL) barağını geçmeyeceği vurgulandı. Sarı-Lacivertliler, transferi Topuk Yaylası’ndaki kampın başlayacağı hafta başı etabına kadar sonuçlandırmak niyetinde.

M.Ali Sabuncu

Ospina'da beklenen gelişme

Haberin Devamı
YORUM YAZ