MENÜ

Ertuğrul Sağlam: İsim bir golcü alacağız

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, herkesin içine sinecek bir golcü alacaklarını ifade ederek, "Belfodil'le görüştük. Ancak o bölgeye isimli bir futbolcu düşünüyoruz. Taraftarı tribüne çekebilecek bir oyuncu olmalı" dedi.

Ertuğrul Sağlam: İsim bir golcü alacağız

Yeşil-beyazlı takımın teknik patronu Ertuğrul Sağlam Olay Spor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Transfer konusunda konuşan Sağlam, Erdem Özgenç, Sedat Berisha, Mert Günok ve Tomas Sivok ile anlaştıklarını söyledi. Mert Günok ve Sivok transferinin önemine değinen sağlam, Erdem ve Berisha’nın da kendilerine faydalı olacağını savundu.

'İyi bir golcü alacağız'

Transfer çalışmaları hakkında bilgiler veren Sağlam, "Belfodil’le görüştük. Ancak o bölgeye isimli bir futbolcu düşünüyoruz. Taraftarı tribüne çekebilecek bir oyuncu olmalı. Bonservisi elinde olan futbolcuları bugüne kadar kadromuza kattık. Fakat ekonomik durumu forvete harcayacağız. İyi bir forvet, iyi bir golcü alacağız. Bu herkesin içine sinecek. Yaşıyla, taraftara vereceği pozitif enerjiyle iyi bir ismi takıma kazandıracağız. Matias, santrfor değil, kenar oyuncusu. Ondan kanatlarda faydalanacağız" dedi.

'Enes Ünal çalışarak iyi yerlere gelecek'

Enes Ünal hakkında da konuşan Sağlam, "Bu transfer gerek Bursaspor gerekse Enes’in geleceği açısından çok önemli bir olay. Burada beklentiler ondan çok farklı oldu. Bu baskıda yoruldu. Daha 18’ine yeni girmiş bir isim için bunlar kolay değil. İnanıyorum ki, orada çok çalışarak iyi yerlere gelecek. Ben hem onun adına hem de kulübümüz adına çok sevindim" diye konuştu.

'Belluschi bizimle devam edecek'

Geçtiğimiz sezonlarda beklentilerin oldukça altında kalan Aydın Karabulut ve Ozan İpek’in takımda kalacağını ifade eden Sağlam "Ozan İpek’le konuştum. Aydın’a da haber gönderdim. Geçmişten dersler çıkarmaları gerekiyor. Sorumluluk almalarını bekliyorum. Kadromuzda olacaklar. İkisi de yetenekli ve bize çok şeyler katabilecek isimler. Bizimle devam etmelerini istiyorum. Belluschi’de çok önemli bir futbolcu. Gerek karakteriyle gerek performansıyla Bursaspor’a çok şeyler verdi. Yeni sezonda bizimle devam edecek. Kendisini ikna ettik" açıklamasını yaptı.

Sağlam, son olarak mevcut kadrodaki futbolcuları satmayacaklarını açıkladı.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ