MENÜ

FLAŞ! Demba Ba resmen Shanghai Shenhua'da

Çin kulübü Shanghai Shenhua, Demba Ba transferini resmen açıkladı.

FLAŞ! Demba Ba resmen Shanghai Shenhua'da




Çin ekibi Shanghai Shenhua, Demba Ba'yı transfer ettiğini resmen açıkladı. Çin temsilcisi golcü oyuncunun sağlık kontrolü sonrası resmi imzayı atacağını belirtti.

Dema Ba'nın Çin'e transferinin Beşiktaş cephesi tarafından da kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor. Çin ekibi, Demba Ba için Beşiktaş'a 13,5 milyon euro bonservis verecek.

Geçtiğimiz sezon başında Chelsea'den 6.5 milyon euro'ya transfer edilen Demba Ba, Beşiktaş formasıyla 44 maçta 27 gol kaydetmişti. Demba Ba, attığı 27 golle Pascal Nouma'yı geçerek Beşiktaş tarihinin bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcusu olmuştu. Senegalli futbolcu ayrıca, 13.5 milyon Euro'ya Çin'e transfer olarak John Carew'i geçti ve Beşiktaş'ın tarihi boyunca sattığı en pahalı futbolcu oldu. John Carew, 2005-06 sezonunda Fransa'nın Olympique Lyon takımına 7.6 milyon Euro bedelle transfer olmuştu.



Ersan Gülüm beklemede

Siyah-Beyazlılar’da Demba Ba’nın transferi sonrasında gözler, Shanghai Shenhua’nın gündemindeki bir diğer isim Ersan Gülüm’e çevrildi... Kulübün, Çin ekibinin kendisi için yaptığı 5 milyon Euro’luk teklifine, ‘Evet’ dediği 28 yaşındaki futbolcunun da bu hafta içinde transferinin resmiyet kazanması bekleniyor. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan tecrübeli savunmacı, “Burada önemli olan
kulübümün kazanç elde etmesi... Ben öncelikli olarak bunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.


Son karar Atınç'ın!

Haberin Devamı
YORUM YAZ