MENÜ

Türk yıldız Manchester City'de

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı Lig TV canlı yayınında Enes Ünal için Manchester City iile anlaşmaya vardıklarını açıkladı...

Türk yıldız Manchester City'de

Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri için Ankara’da bulunan Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, katıldıgı televizyon programında Enes Ünal için büyük olasılıkla Manchester City ile anlaştıklarını açıkladı. Başkan Recep Bölükbaşı, "Genç golcümüz Enes Ünal’a Avrupa’dan birçok talip vardı. İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City ile anlaşmak üzereyiz. Bir iki gün içerisinde konu netleşir" diye konuştu.

MATİAS TAMAM GİBİ!

Bursaspor’un Fenerbahçe’ye transfer olan Fernandao’nun yerine düşündüğü golcülerden biri olan Marco Matias ile görüşmelerin olumlu geçtiği belirtildi. 26 yaşındaki Portekiz’in Nacional Kulübü’nde oynayan Matias’ın menajeriyle Transfer Komitesi’nin yaptığı görüşmeler olumlu geçti.

Nacional kulübüyle yapılan bonservis görüşmelerinde sorun çıkmaması halinde, önümüzdeki hafta içinde Matias ile sözleşme imzalanması bekleniyor.

Bursaspor resmen açıkladı

Bursaspor, Enes Ünal'ın Manchester City'ye transferi konusunda İngiliz ekip ile prensip anlaşmasına vardığını resmen açıkladı. Bursaspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;

İngiltere’nin Manchester City kulübü ile profesyonel futbolcumuz Enes Ünal’ın transferi konusunda yapılan görüşmeler sonucunda prensip anlaşmasına varılmıştır. Enes Ünal önümüzdeki günlerde sağlık kontrolleri için İngiltere’ye gidecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Haberin Devamı
YORUM YAZ