MENÜ

Bursaspor'dan forvet atağı

Forvete kaliteli bir isim kazandırmak isteyen Yeşil-Beyazlılar, Parma'nın 23 yaşındaki forveti İshak Belfodil ve Nacional'de bu sezon 21 gol atan Marco Matias'la masada. İki oyuncudan biriyle önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacak.

Bursaspor'dan forvet atağı

Ertuğrul Sağlam’ın takımın başına gelmesiyle transferde gaza basan Bursaspor, Sedat Berisha, Erdem Özgenç, Tomas Sivok ve Mert Günok’tan sonra gözünü Fernandao’dan boşalan forvet mevkiine çevirdi. Yeşil-Beyazlılar’ın gündeminde iki isim var.

Biri küme düşen ve iflasını açıklayan Parma’nın 23 yaşındaki golcüsü İshak Belfodil. Diğeri ise attığı 21 golle Portekiz’in geçen sezon en dikkat çeken oyuncularından biri olan 26 yaşındaki Marco Matias. Zirveye oynayacak bir kadro kurmanın planlarını yapan Timsah’ın bu iki oyuncuyla da çok yakından ilgilendiği öğrenildi. Önceliğin Marco Matias’ta olduğu belirtilirken bu oyuncu için istenen bonservis bedelinin yüksek olması görüşmelerin önünü tıkıyor.

Şartlar zorlanıyor


Yaklaşık 4 milyon Euro’yu bulan bir maliyeti olduğu öğrenilen Nacional’in yıldızı Matias için tüm şartları zorlayacak olan Bursaspor, eğer sonuç çıkaramazsa bu kez temas halinde olduğu Belfodil’e yönelecek. Timsah bu iki isimden birini önümüzdeki günlerde bitirecek.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ