MENÜ

Beşiktaş'ta Serdar Aziz sürprizi

Beşiktaş, iç transferde Bursaspor'un parlayan yıldızı Serdar Aziz'i gündemine aldı. Elindeki birkaç ismin satışından önemli bir gelir elde edip UEFA'nın mali kısıtlamasından sıyrılmayı hedefleyen Siyah-Beyazlılar, buradan gelecek kaynağı 24 yaşındaki oyuncu için kullanmayı hedefliyor.

Beşiktaş'ta Serdar Aziz sürprizi

Yeni sezon öncesinde savunma hattındaki oyuncular Ersan Gülüm ve Atınç Nukan için teklif üzerine teklif alan Siyah-Beyazlılar, bu isimlerin yerinin doldurulması için çalışmalara şimdiden başladı.

Ersan için Çin Ligi ekibi Shandong Luneng’den 5 milyon Euro’luk bir öneri alan ve Asya temsilcisiyle görüşen yönetim; Almanya temsilcisi Leipzig’ten Atınç için gelen 6 milyon Euro’luk teklif sonrasında rotasını belirledi. Beşiktaşlı idarecilerin, bu cazip tekliflerin ardından takımın yeni teknik direktörü Şenol Güneş’in önceki takımı Bursaspor’un başarılı stoperi Serdar Aziz’i gündemine aldığı ortaya çıktı. UEFA’yla Finansal Fair-Play Kuralları çerçevesinde yaptığı anlaşma sebebiyle oyuncu satmadan futbolcu transferine para ödeyemeyen Siyah-Beyazlılar’ın; Atınç ve Ersan’ın gönderilmesinin ardından Yeşil-Beyazlı yıldız için temaslara başlayabileceği öğrenildi. Beşiktaş cephesinin bu transferi, 4 milyon Euro gibi bir bedele bitirmenin hesaplarını yaptığı iddia edildi.

Yeni statta zirveye

Bursaspor Yönetimi’nin ilk etapta satmaya sıcak bakmadığı 24 yaşındaki 1.83’lük savunmacı konusunda Şenol Güneş’i devreye sokmayı planlayan Beşiktaş’ın, bu hamleyle beraber öncelikle oyuncuyu ikna edip ardından bunu transferde koz olarak kullanabileceği konuşuluyor. Ek olarak gelecek sezonda Avrupa Kupaları’nda yer alamayacak Bursaspor’un bu durumundan da yararlanacak olan Beşiktaş’ın, Serdar’a yeni stadında Avrupa Ligi’nde zirveyi hedefleyecek bir kadroda yer alma şansını sunacağı bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ