MENÜ

Valencia'da flaş gelişme

Galatasaray'ın transfer listesindeki Antonio Valencia için kulübü Manchester United'dan çok önemli bir mesaj geldi. Takımın teknik patronu Van Gaal, sağ beke Otamendi'nin alınmasi halinde Valencia'yı bırakacağını kulüp yönetimine bildirdi.

Valencia'da flaş gelişme

Cim Bom’a Valencia müjdesi...

Galatasaray’ın transfer listesine giren, dünyanın en süratli 3 futbolcusundan biri olan Antonio Valencia, sezon boyunca Manchester United’da sağ bek olarak oynatılmıştı. İngiliz devi, yeni sezonda kadrosuna Dani Alves’i katıp, Valencia ile yolları ayırmak istiyordu. Ancak Alves, kulübü Barcelona’da kaldı. Bunun üzerine teknik patron Van Gaal, Valencia kulübünden Nicolas Otamendi’nin transfer edilmesini istedi. Otamendi’yi sağ bekte oynatmayı düşünen Hollandalı teknik adam, kulüp yönetimiyle yaptığı görüşmede, bu transferin gerçekleşmesi halinde Antonio Valencia’ya gelen tekliflerin kabul edilmesini talep etti. Ekvatorlu futbolcu için belirlenen bonservis bedeli 10 milyon Euro (30 milyon Lira) civarında. Dani Alves transferi gündeme geldiğinde de, Valencia için istenen para bu kadardı.

Antonio Valencia ne demişti?

Kulübüyle 2017’ye kadar sözleşmesi bulunan Valencia, adının Galatasaray’la anılması hakkında, Manchester’daki bir Türk arkadaşına şunları söylemişti: “Türkiye’ye gidebilirim. Transferim Muslera ile takas şeklinde olabilir. Bu ihtimal ciddi şekilde konuşuluyor.” Ancak Sarı-Kırmızılı yönetim, Muslera’yı elden çıkarmadan bu transferi bitirmenin yollarını arıyor.


Son aday Kamil Glik

Haberin Devamı
YORUM YAZ