MENÜ

Balotelli el yakıyor

Kara Kartal'ın hücum hattındaki bir numaralı hedefi Mario Balotelli için Liverpool, kapıyı 12 milyon Euro'dan açtı. Demba Ba'nın olası transferi halinde gelecek paranın yüzde 60'ını kullanabilecek olan yönetim, İngiliz ekibiyle pazarlıklarını sürdürüyor.

Balotelli el yakıyor

Gelecek sezon Vodafone Arena’ya hem ligde hem de Avrupa’da başarı getirecek bir kadroyla çıkmak için kolları sıvayan Siyah-Beyazlılar, Demba Ba’yla yol ayrımında olmaları sebebiyle forvet transferi konusunda temaslarını hızlandırmıştı.

Çin lig temsilcisi Shanghai Shenhua’nın Senegalli yıldız için yaptığı 14 milyon Euro’luk teklife, ‘Evet’ diyen ve Uzakdoğu temsilcisinin 30 yaşındaki futbolcuyu ikna etmesini bekleyen yönetim, bu ismin yerine ilk hedefini Liverpool’un İtalyan yıldızı Mario Balotelli olarak belirlemişti. 24 yaşındaki golcü için Ada temsilcisiyle ilk teması kuran Beşiktaşlı idarecilerin, bu futbolcunun bonservisi konusunda 12 milyon Euro’luk bir geri dönüş aldığı ifade edildi.

UEFA’yla Finansal Fair-Play Kuralları çerçevesinde yaptığı anlaşma sebebiyle mali olarak denetim altında bulunan ve Demba Ba’yı 14 milyon Euro’ya satması halinde bu bedelin yüzde 60’ını yani 8,5 milyon Euro’luk bölümünü kullanacak olan Beşiktaş’ın, bu durumu İngilizler’e ilettiği kaydedildi. Tarafların, bu doğrultuda pazarlıklarına devam ettiği bildirildi.

Liverpool’da mutlu değil

Deneyimli menacer Brendan Rodgers’ın; Rickie Lambert, Fabio Borini ve Daniel Sturridge’in ardından takımdaki dördüncü forvet olarak gördüğü Mario Balotelli’nin de Liverpool’da mutlu olmadığı biliniyor. Geçen sezon Ada ekibinde 28 karşılaşmada görev yapan ve takımına 4 gollük katkı sağlayan genç yıldızın, kendisini tekrar ispat etmek için kariyerine başka bir ülkede devam etmeye sıcak baktığı biliniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ