MENÜ

Yelkende temsilcimiz Kaya Ropes, Cardiff'te

Dünyanın en zor 4 yelken yarışından biri olan Extreme Sailing Series (ESS)'de, ülkemizi temsil eden, Kaya Ropes Team Turx 18- 21 Haziran arasında Cardiff'te yapılacak dördüncü ayak yarışları için hazırlıklarını tamamladı.

Yelkende temsilcimiz Kaya Ropes, Cardiff'te

18 Haziran’daki basın toplantılarının ardından ekipler Cardiff’te ilk yarışlarını yapacaklar. Extreme Sailing Series’in dünyaca ünlü 'stadyum yarışları' için 19 Haziran’da yarış köyü açılacak ve ekipler 8 yarış için 4 gün boyunca parkurda olacak. Seri’nin, dördüncü ayağı olan Cardiff Etabı 21 Haziran’da sona erecek.

Kaya Ropes Team Turx, Seri’nin Qingdao’daki dördüncü etabında; Edhem Dirvana, Mitch Booth, Selim Kakış, Can Bayülken, Diogo Cayolla ve Pedro Andrade ile ülkemizi temsil edecek.

Güçlü rüzgarlar

Zorlu Cardiff etabının kendileri için ayrı bir anlam taşıdığını ifade eden, Team Turx’ün ana sponsporu Kaya Ropes’un Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya sözlerini şöyle sürdürdü: Tekneler burada zorlu dalgalar ve güçlü rüzgarlarla mücadele edecekler. Kaya Ropes bu zor etapta yine Kaya Ropes’un yüksek teknolojiyle ürettiği halatları ile rakipleriyle mücadele edecek. Biz de Team Turx de gücümüzü bu zor olacağını beklediğimiz denizde göstereceğiz.

Kaya Ropes Team Turx, Extreme Sailing Series takımlarının performansları ve sergiledikleri hızlı gelişme değerlendirilerek verilen Land Rover Above and Beyond Kupası’nı da elinde bulunduruyor.

Number 1 Radyo ve TV, Sailracing, Doyle, Dökar ve CSC Composites’in de sponsor desteği verdiği Kaya Ropes Team Turx’ün, Extreme Sailing Series’deki dördüncü etap yarışları canlı olarak Sportstv’den ve internet üzerinden izlenebilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ