MENÜ

Haluk Ulusoy'dan Löw bombası!

Yaklaşan TFF seçimlerine Avrupa basını da ilgi göstermeye başladı. Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild, Haluk Ulusoy'u favori gösterirken Joachim Löw'le ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Haluk Ulusoy'dan Löw bombası!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 25-26 Haziran'da yapılacak genel kurulu öncesi Avrupa'dan çarpıcı haberler gelmeye başladı. Almanlar'ın dünyaca ünlü gazetesi Bild; Yıldırım Demirören, Haluk Ulusoy ve Duygun Yarsuvat'ın yarışmasının beklendiği kongrede Ulusoy'un bir adım önde olduğunu yazdı.

Gazetede detaylı bir şekilde yer bulan haberde, Ulusoy'un Türkiye'deki multi-milyoner isimlerden biri olduğu ve geçmişte Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı döneminde milli takıma büyük başarılar kazandırdığı ifade edildi.

Niersbach'ı destekleyecek
Ulusoy'un yoğun seçim çalışmaları esnasında Avrupa'nın önde gelen federasyonlarının başkanlarıyla da dirsek temasında olduğu ileri sürüldü. Haluk Ulusoy'un, TFF Başkanı seçilmesi halinde Almanya Futbol Federasyonu Başkanı Wolfgang Niersbach'a FIFA adaylığı konusunda tam destek vereceği de haberdeki detaylardan.

Ayrıca Ulusoy'un önderliğindeki Futbol Federasyonu'nun Alman Federasyonu ile işbirliğine girişeceği ve başta Alman Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw olmak üzere federasyonun her kademesindeki isimlerle ortak çalışmalar yapılacağı bildiriliyor.

Tarihi başarı hatırlatıldı

Ulusoy'dan övgüyle bahsedilen haberde, onun döneminde Japonya-Güney Kore'nin ortaklaşa düzenlediği 2002 Dünya Kupası Finalleri'nde Türk Milli Takımı'nın tarihi bir başarıyla kürsünün üçüncü sırasına çıktığı da ifade ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ