MENÜ

Göztepe'den Gökhan'a kanca

Transfer sezonunda Torku Konyasporlu sağ bek Benjamin Fuchs'un ardından Gençlerbirliği'nin yıldız orta saha oyuncusu Jean Jacques Gosso'yu da renklerine bağlayan Göztepe, gözünü Trabzonspor'un Antalyaspor'a kiraladığı Gökhan Karadeniz'e çevirdi.

Göztepe'den Gökhan'a kanca

Altınordu'da gösterdiği başarılı performansın ardından geçen sezonun başında 900 bin euro bonservisle Trabzonspor'a transfer olduktan sonra devre arasında Antalyaspor'a kiralanan ofansif orta saha oyuncusuyla ilk temaslar gerçekleştirildi.

Play off'tan Süper Lig'e adını yazdıran Antalyaspor'da 8 gol 8'de asistle oynayan Gökhan'ın Göztepe'de oynamaya sıcak baktığı ifade edildi.

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın da listesinde olan Gökhan ve kulübü Trabzonspor'la bir görüşme daha yapılacağı, transferin hafta başına kadar netleşeceği ifade edildi.

Futbol yaşantısına Karacabeyspor'da start veren 25 yaşındaki Gökhan, Gemlikspor'da oynadıktan sonra profesyonel olarak Hatayspor'a adım attı. Bursa Nilüferspor ve Aydınspor 1923'te top koşturan Gökhan, Altınordu'da patlama yaptı.

GOSSO SEVİNCİ

Göztepe, aylardır peşinde koştuğu Gençlerbirliği'nin tecrübeli futbolcusu Gosso'yu transfer etmenin mutluluğunu yaşıyor. Uzun uğraşlar sonucu resmi imza attıralan Gosso gibi kariyerli bir oyuncunun alınması, taraftarı heyecanlandırdı. Fildişi Sahilli yıldız futbolcu, Fransız ekibi Monaco ile daha önce Şampiyonlar Ligi, ülkesinin milli takımıyla 2010 Dünya Kupası tecrübesi yaşadı. 2008-2011 yılları arasında Monaco formasını giyen Gosso, Türkiye'de ise Orduspor, Mersin İdmanyurdu ve Gençlerbiliği'nde toplam 83 maça çıktı. Teknik direktör Metin Diyadin, Gosso'nun nokta transfer olduğunu belirtti, "Bize çok fayda sağlayacaktır. İyi bir hamle yaptık" dedi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ