MENÜ

Yevhen Konoplyanka'ı taraftar getirecek

Beşiktaş'ın 1 numaralı transfer hedefi Yevhen Konoplyanka için Tottenham'ın da devreye girmesi sonrası taraftar harekete geçti. 25 yaşındaki yıldızın Instagram hesabına binlerce mesaj yağdıran Siyah-Beyazlılar, Ukraynalı futbolcunun rotasını İstanbul'a çevirmesi için yoğun mesai harcıyor.

Yevhen Konoplyanka'ı taraftar getirecek

Yeni sezonda Vodafone Arena’ya yıldız yağdırmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda ilk hedefini Ukrayna devi Dnipro’yla kontratı sona eren Yevhen Konoplyanka olarak belirlemişti. Geçen sezon takımının UEFA Avrupa Ligi’nde final oynamasında direkt etki eden 25 yaşındaki futbolcuyla pazarlıkları, kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları aracılığıyla sürdüren yönetime, bu konuda taraftarından da büyük destek geldi. İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham’ın da takıma kazandırmak için yoğun çaba sarf ettiği Ukraynalı yıldızın, transferi konusunda ilk önceliği Ada temsilcisine vermesi sonrasında devreye giren Beşiktaşlı taraftarlar, başarılı orta alanın Instagram hesabını mesaj yağmuruna tuttu. Konoplyanka’nın, kullandığı, ‘konopka10’ isimli hesaptaki bütün fotoğrafların altına, ‘Beşiktaş’a gel, bizi seç’ şeklinde mesaj atan taraftarların, yıldız futbolcuyu oldukça mutlu ettiği bildirildi.

Demba Ba da böyle gelmişti

Siyah-Beyazlı taraftarlar, geçen sezon Demba Ba’nın Chelsea’den Beşiktaş’a transferi sürecine de damga vurmuştu. Beşiktaşlı futbolseverler, birçok İngiliz takımın radarında bulunan Senegalli yıldızın özellikle Twitter hesabına binlerce mesaj atarak transferin belirleyicisi olmuştu. Demba Ba da, Kara Kartal’a imza atmasının ardından bu durumu, “Onların ilgisi beni çok mutlu etmişti. İstanbul kararımı almamda bu durumun da etkisi olmuştu” sözleriyle açıklamıştı.

Galatasaray devreye girdi

Beşiktaş’ın uzun süredir kadroya katma uğraşı verdiği Yevhen Konoplyanka için ezeli rakibi Galatasaray’ın da devreye girdiği belirlendi. Bonservisi elinde olan oyunculara yönelen Sarı-Kırmızılı ekibin, Dnipro’da ortaya koyduğu futbolla birçok Avrupa kulübünün de listesine giren Konoplyanka’ya yıllık 1.9 milyon Euro önerdiği iddia edildi. Galatasaray’ın ayrıca, yıldız oyuncuya 2 milyon Euro imza parası vermeye hazır olduğu da ileri sürüldü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ