MENÜ

Karabükspor'da görev dağılımı yapıldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un yeni göreve gelen yönetimi, önce görev dağılımı yaptı sonra olağanüstü genel kurul kararı aldı

Karabükspor'da görev dağılımı yapıldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’un yeni göreve gelen yönetimi, önce görev dağılımı yaptı sonra olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Kulüp Başkanı Hakan Yılmaz, Hikmet Feridun Tankut Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta sonu yaptıkları olağanüstü genel kurulda göreve gelen yönetimin bugün ilk toplantısını yaptıklarını söyledi.

Asbaşkanlığa Adnan Cebi’nin getirildiğini belirten Yılmaz, "Genel Sekreter Sezgin Dıravacı, Mali Sekreter Abdullah Adatepe, Salon Sporları ve Basın Sözcüsü Tuncay Yıldız, Tesisler ve İdari İşler Suat Aksu, Altyapı ve Sağlık Kurulu Başkanı Kürşat Yılmaz olmuştur."

Yılmaz, yeni yönetimin görev dağılımının ardından geniş katılımlı bir yönetim oluşturmak için 4 Temmuz 2015’te yapılmak üzere olağanüstü kongre kararı aldıklarını, çoğunluk sağlanamazsa 11 Temmuz 2015 Cumartesi kongre toplantısının yapılacağını kaydetti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ