MENÜ

Kardemir Karabükspor'a yeni başkan

Kardemir Karabükspor'un olağanüstü genel kurulunda başkan seçilen avukat Hakan Yılmaz, en kısa sürede kongre kararı alarak görevi eski başkan Hikmet Feridun Tankut'a bırakacaklarını açıkladı.

Kardemir Karabükspor'a yeni başkan

Spor Toto Süper Lig'den düşen Kardemir Karabükspor'un kongresi, Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi'nde yapıldı, avukat Hakan Yılmaz, seçimde tek liste çıkarıldı.

Mevcut Mustafa Yolbulan başkanlığındaki yönetimde genel sekreter görevinde bulunan Hakan Yılmaz, 95 oyun 92'sini alarak kulübün yeni başkanı oldu. Kardemir Karabükspor'da 2 yıl görev yaptığını hatırlatan eski Başkan Mustafa Yolbulan ise yaptığı konuşmada şöyle dedi: "Görev yaptığımız 2'nci senede maalesef işler arzu ettiğimiz ve planladığımız gibi gitmedi. Başarısız bir sezon geçirdik. Elimizden gelen mücadeleyi verdik, elimizi taşın altına koyduk, sorumluluk aldık ancak olmadı ve ne yazık ki düştük. Bu durumda görevi devam ettirmenin doğru olmadığını düşünerek olağanüstü kongre kararı aldık. Hem aile şirketimde hem de Kardemir'de önümüzdeki dönem sorumluluklarımın daha da artacağını düşünerek bu onurlu görevi bırakıyorum. Ancak hem benim hem de Kardemir'in desteği yeni yönetim için aynen devam edecektir."

Yeni başkan Hakan Yılmaz ise camiada kulübün eski başkanlarından Hikmet Feridun Tankut başkanlığında bir yönetime teslim edilmesi yönünde bir eğilim olduğunu vurgularken şunları söyledi: "Bu süreçte elimizden gelen tüm çabayı gösterecek ve Hikmet Feridun Tankut başkanlığında geniş katılımlı bir yönetim oluşturulması için en kısa sürede olağanüstü genel kurul kararı alacağız. Herkesi destek olmaya çağırıyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ