MENÜ

Yusuf Şimşek: 2 yumruk yedim

Demirspor maçında çıkan olaylarda rakip takım futbolcularına vurduğu iddia edilen Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, hakkında çıkanları FANATİK aracılığıyla yalanladı. Şimşek, “Ben futbolcuları ayırdım ve buna rağmen 2 yumruk yedim” dedi.

Yusuf Şimşek: 2 yumruk yedim

PTT 1. Lig Play-Off rövanş maçında Adana Demirspor, Antalyaspor’u 2-0 yenmesine rağmen, ilk maçta 3-0 yenildiği için finale yükselemedi. İki kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada hakem yönetimini beğenmeyen taraftarlar, tribündeki koltukları sökerek sahaya atmış, bazı futbolcular ise saha kenarında ve koridorlarda kavga ederek istenmeyen görüntülerin yaşanmasına neden olmuştu. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Adana Demirspor’lu Abdülkerim’in ikinci sarı karttı görerek oyundan atılmasından sonra başlayan olaylar, Hakem Ali Palabıyık’ın bitiş düdüğüyle daha da artmıştı. Futbolcular arasında saha kenarında çıkan kavgaya Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek de dahil oldu.

‘Taraftar inanmıştı’

Basına yansıyan fotoğraflarda rakip futbolculara saldırdığı yönünde haberler çıkan Yusuf Şimşek, iddiaları FANATİK aracılığıyla yalanladı. Şimşek, “Ben futbolcuları ayırmak için olayın içine girdim. Buna rağmen 2 yumruk yedim. Sahada çok inanmış bir Adana Demirspor ve taraftarları vardı. Zorlanacağımızı çok iyi biliyordum. Bu görüntülerin yaşanmasını kimse istemez zaten” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ