MENÜ

Van Persie: Ayrılık vakti geldi

Manchester United ile bir sene mukavelesi bulunan Van Persie Juventus ve Fenerbahçe'nin tekliflerini değerlendireceğini ve her hafta oynayacağı bir takımla anlaşmak istediğini açıkladı.

Van Persie: Ayrılık vakti geldi

İngiltere Premier Lig'de Manchester United forması giyen Robin van Persie, geleceği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hollanda'nın Maasluis şehrinde kendi ismiyle düzenlenen ve dünyanın çeşitli bölgelerinden küçük yaşta çocukların katıldığı turnuvada konuşan Robin van Persie kendisini isteyen kulüplere yeşil ışık yaktı.

2012 yılında transfer olduğu Kırmızı-Şeytanlar'da bu sezon sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulamayan Hollandalı golcü, artık United ile yolları ayırma vaktinin geldiğini söyledi.

Her hafta oynayabileceği, üst düzey bir takımda forma giymek istediğini dile getiren 31 yaşındaki golcü, ''Kulüp kendi çıkarlarını ben de kendimi düşünmek zorundayım. Bu nedenle kendim için en iyi transferi yapmak amacındayım'' dedi.

60 dakika oynayınca...

Ayrılık kararını nasıl verdiğini de açıklayan Van Persie, ''Van Gaal takımın başına geldikten sonra sadece bir kere ayak bileğimden sakatlandım. Doktorlar 6 hafta oynayamaz dediler. 6 hafta sonra sakatlığım geçti ve Reserve takımla 6 saatlik yolculuktan sonra Fulham'a gittik. 6 saatte geri döndük. Uzun zamandan sonra oynadığım için sevinçliydim ve sakatlığım tamamen geçmişti. Reserve takım hocası bir saat sonra beni kenara aldı ve 'Van Gaal bir saat oynamanı istedi' dedikten sonra ayrılığın tek seçenek olduğunu anladım. Fizik olarak iyi durumdayım ve uzun yıllar oynayabileceğimi düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

Edip Adanır / Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ