MENÜ

Trabzonspor transfere fırtına gibi başladı

Süper Lig ekipleri içerisinde transfere en hızlı giren ekip Trabzonspor oldu.

Trabzonspor transfere fırtına gibi başladı

Süper Lig ekipleri içerisinde transfere en hızlı giren ekip Trabzonspor oldu. UEFA Avrupa Ligi’nde Sevilla ile şampiyonluk yaşayan Stephane M’bia’nın transferinde büyük gelişme gösteren bordo-mavililer, şimdi de gözünü bir başka isme çevirdi.

Karadeniz Fırtınası’nın, son olarak Schalke forması giyen ve sezonun bitimiyle sözleşmesi sona eren Christian Fuchs ile ilgilendiği bildirildi. Öncelikle uyum sorununun aşılması açısından temmuz ayının başındaki kampa kadar yabancı transferini bitirmeyi amaçlayan bordo mavili yönetim, takımda bu yıl büyük sorun yaşanan sol bek mevkisi için harekete geçti.

Avrupa’nın en iyi sol beklerinden biri olarak gösterilen ve Avusturya milli takımında da görev yapan 29 yaşındaki sol kanat oyuncusu için girişimlerin yoğunlaştırıldığı belirtildi.

Bonservisi elinde olan Avusturyalı oyuncunun, ilk görüşmede yıllık 2.3 milyon euro garanti para istediği, ayrıca imza parasının da yaklaşık 1.5 milyon euroya ulaşabileceği ifade edildi. Teknik direktör Ersun Yanal’ın da bu sezon Schalke 04 formasıyla 30 maça çıkan, 3 gol ve 5 asistlik performans sergileyen Fuchs’u çok istediği belirtildi.

Pürüzler kaldı

Öte yandan İngiltere’nin Queens Park Rangers’ın İspanya’nın Sevilla kulübüne kiraladığı Kamerunlu orta saha oyuncusu M’bia’nın transferinde ise çok küçük pürüzler kaldığı öğrenildi. Bu pürüzlerin giderilmesinden sonra M’bia’nın transferi konusunda açıklama yapılacağı ifade edildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ