MENÜ

Taraftar "Mert Günok" dedi! Volkan ise...

Fenerbahçe taraftarı, Fanatik.com.tr'nin yaptığı ankete katıldı, ortaya ilginç sonuçlar çıktı.

Taraftar "Mert Günok" dedi! Volkan ise...

Fanatik.com.tr, kullanıcılarına "Sizce Fenerbahçe'nin yeni sezondaki kaleci politikası nasıl olmalı? " diye sordu, ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

Pazar günü başlatılan ve 20 binin üzerinde kişinin katıldığı ankette 3 şık yer aldı...

"*Volkan ve Mert'le devam edilmeli

*Kaleyi artık Mert devralmalı

*Yabancı kaleci transfer edilmeli"

olarak verilen şıklardan taraftarlar, açık ara "Kaleyi artık Mert devralmalı" şıkkını seçtiler... Yüzde 63 "Kaleyi Mert devralmalı" dedi. (13.265 kişi)

Yabancı kaleci de Volkan'ı geçti...

Ankete katılanlar, "bir yabancı kaleci" transferini (Yüzde 21 ve 4494 kişi), "Volkan'ın birinci, Mert'in de ikinci kaleci olarak devam etmesi" şıkkının önünde tuttular. (Yüzde 15 ve 3164 kişi)

Dolayısıyla Volkan Demirel, hem Mert hem de bir yabancı kalecinin arkasında 3. planda kaldı. Not: Anket sonuçları saat 09.00 itibariyle bu şekildedir.

Editörün yorumu:

Herkes çok sıkıldı

Volkan bu ligin senelerdir en iyisi... Bu sene Muslera'yla kıyaslandı, geçen sene Tolga'yla ondan önceki senelerde Onur Kıvrak'la, geçmişte Rüştü'yle... Yetenekleri, kaleciliği asla sorgulanamaz. Ancak Volkan her sezona 3-5 maç cezayla başlıyor. Derbilerde ortam gerildiğinde hep olayların göbeğinde yer alıyor. Ne kadar yanlış görsem de Anadolu'da her maç ıslıklanıyor. Başlarda taraftarlar da çok arkasında durdu. Ki hala duran binlerce insan vardır. Ama bu anket göseteriyor ki, artık herkes çok sıkıldı. İnsanlar futbol izlemek istiyor. Başarıda eğlenmek, başarısızlıkta üzüntüsünü yaşamak istiyor. Ama Volkan malesef senelerdir buna izin vermiyor. Bu anket, Volkan'ın yeteneğini sorgulamıyor, insanların bıkkınlığını yansıtıyor.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr


Haberin Devamı
YORUM YAZ