MENÜ

Mourinho'dan 'sıçan' açıklaması

Polonyalı eski kaleci Jerzy Dudek, otobiogrofisinde Jose Mourinho hakkında ilginç bir iddia ortaya attı.

Mourinho'dan 'sıçan' açıklaması

Profesyonel kariyerinde Feyenoord, Liverpool ve Real Madrid gibi dev takımların formasını giyen eski Polonyalı milli kaleci Jerzy Dudek, hayatından kesitler sunduğu kitabında eski menajeri Jose Mourinho hakkında çarpıcı bir hikayeye yer verdi.

Dudek, Real Madrid forması giydiği dönemde teknik direktörlüğünü yapan Jose Mourinho'nun, takımın İspanyol oyuncularından Granero'ya aralarında geçen bir tartışma sonrası 'sıçan' dediğini iddia etti.

İspanyol Marca gazetesi, konuyla ilgili Mourinho'nun görüşlerini alırken, Portekizli teknik adam böyle bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı.



Granero'nun iyi bir profesyonel ve iyi bir arkadaşı olduğunu dile getiren Mourinho, ''Beni güldürmeyin. Dudek böyle bir şey demiş mi gerçekten.? Size soruyorum... Dudek kitabında hayalleri kalecilik yapmak olan çocuklara tecrübelerini mi aktarmalı, yoksa bu tarz şeylerden mi bahsetmeli?'' ifadelerini kullandı.

'Greizmann listemizde yok'

Öte yandan bu sezon Atletico Madrid'le gösterdiği performansla devlerin dikkatini çeken Antoine Greizmann transferi hakkında da konuşan Mourinho, ''O gerçekten iyi bir oyuncu, ancak bizim transfer hedeflerimiz arasında bulunmuyor'' dedi.

Tolga Kaplan / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ