MENÜ

Messi dev finale diyetisyenle hazırlanıyor!

Şampiyonlar Ligi finalinde İtalya'nın Juventus takımıyla karşılaşacak olan FC Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin, dev maça hazırlanmak için İtalya'daki diyetisyeninin yanına geldiği ortaya çıktı.

Messi dev finale diyetisyenle hazırlanıyor!

Futbolseverlerin heyecanla beklediği Juventus ve Barcelona arasındaki final, 6 Haziran akşamı Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.
Attığı 10 golle Real Madridli Cristiano Ronaldo ile beraber bu sezonun Şampiyonlar Ligi'nde en skorer ismi olan Lionel Messi de bu futbol şölenine özel hazırlık yapıyor.
Sezon başında İtalyan diyetisyen Silvia Tremoleda ile yaptığı özel çalışmalar sayesinde 3,5 kilo vererek forma giren Arjantinli futbolcu,
kronik hale gelen kusma sorununa çözüm bulduğu belirtilen bir başka İtalyan doktor Giuliano Poser'in yanına geldiği ortaya çıktı.

ANTİ JUVE DİYETİ

Bölgesel yayın yapan Messaggero Veneto gazetesinin özel haberine göre Messi, Venedik yakınlarındaki Sacile kasabasında yaşayan Poser'in yanına Pazartesi günü geldi.
Messi'ye, yine Arjantinli olan yakın dostları Manchester City'li Martin Demichelis ve Sergio Aguero ile Villarreal'in genç oyuncusu Luciano Dario Vietto da eşlik etti.

"JUVE'NİN BİR NUMARALARI TEHLİKESİNİ BİR İTALYAN HAZIRLIYOR"

"Messi, anti Juve diyeti için İtalya'da" başlığını kullanan La Gazzetta dello Sport, ünlü futbolcunun, spor camiasında "mucizelerin doktoru" olarak bilinen Poser'in hazırladığı özel diyetle büyük finale hazırlandığını yazdı.

Gazete, bir İtalyan doktorun, "Juventus için bir numaralı tehlike" diye nitelediği Messi'yi hazırlamasına ironik bir dille yaklaştı.
Messi'nin 10 ay içinde 4 kez Poser'i ziyaret ettiği bildirildi.

AÇIKLAMA YAPAMAM

Bu konuda açıklama yapmaktan çekinen Poser, "Messi buraya başka tedaviler için geldi, ancak profesyonel gerekçelerden dolayı bunun hakkında konuşamam" dedi.
Aslen spor hekimliği konusunda uzmanlaşmış olan Poser'in, beslenme, Homeopati, Manüpilasyon, Manuel Tıp ve Kinesiyoloji alanlarında da uzmanlığı bulunuyor.
Giuliano Poser, Bach Çiçek Terapisi'ni uygulamasıyla da tanınıyor. Söz konusu terapi, İngiliz Doktor Edward Bach (1886-1936) tarafından geliştirildi. Tedavinin prensibi, fiziksel hastalıkları ve psikolojik bozuklukları belirli bitki karışımlarıyla tedavi etmek.

Esma Çakır - Roma / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ