MENÜ

Göz Göz'de Güçlü konuştu

İzmir'i yeni sezonda PTT 1. Lig'de temsil edecek takımlar arasında yer alan Sarı-Kırmızılılar'da kulüp CEO'su Barış Güçlü, geleceğe dair önemli açıklamalr yaptı.

Göz Göz'de Güçlü konuştu

PTT 1. Ligi’ne 2 yıl aradan sonra dönen Göztepe’de taraftarlar yeni sezonu büyük umutlarla beklerken kulüp CEO’su Barış Güçlü, gerçekçi olacaklarını söyledi. Gerek kadro kurarken, gerekse hedef belirlerken ayaklarının yere basacağını dile getiren Barış Güçlü, "Elbette iyi takım kuracağız. Süper Lig’e çıkmayı biz de istiyoruz. Ama tek hedef şampiyonluk değil. Bu sezon Play-Off’a kalmak bizim için başarı olur. Geçen sezon 2’nci Lig’den kurtulmak için bazı oyunculara yüksek rakamlar vererek transfer yaptık. Ancak bu sezon gerçekçi olacağız" dedi.

'Öncelik sağlam bir yapı'

Başkan Mehmet Sepil’in katkısı ve lig gelirleri dışında kulübün hiçbir mali kaynağının olmadığını vurgulayan Barış Güçlü, şöyle devam etti: "Kendi stadımız yok. Bu sezon maçlarımızı hangi statta oynayacağımız belli değil. Yeni stat inşaatı başlayınca altyapımızın nerede çalışacağı netlik kazanmadı. Forma reklamımız bile yok. Mali, idari ve teknik açıdan yapılanmayı tamamlayıp Süper Lig’e öyle çıkmalıyız. Bizi ileriye taşıyacak, sağlam yapıyı kurmamız şart. Yoksa kalıcı başarı yakalamak zor."

'Listemiz hazır ama...'
Yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz’da başlayacaklarını dile getiren Güçlü, transfer çalışmalarına da değindi. Erken gelen şampiyonlukla camianın transferleri beklemeye başladığını belirten Güçlü, "Oysa PTT 1’inci Ligi bile henüz sona ermedi. Transfer listemiz var ve bu doğrultuda görüşmelerimiz sürüyor. Genel seçim öncesi futbol piyasasına belirsizlik hakim. Seçimin geçmesini, aşırı yüksek olan rakamların inmesini bekliyoruz. Takviyeler için aceleci davranmayacağız. En doğru tercihleri yapacağız."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ