MENÜ

Gignac'ta flaş gelişme

Marsilya'daki sözleşmesi biten Gignac, Rus kulübü Dinamo Moskova ile yaptığı transfer görüşmesinden olumsuz sonuçla ayrıldı. Fransız medyası, tecrübeli golcü ile Galatasaray'ın anlaşmak üzere olduğunu duyurdu.

Gignac'ta flaş gelişme

Galatasaray aradığı golcüyü Fransa’da buldu. Marsilya’daki sözleşmesi biten Andre Pierre Gignac, bir süredir Sarı-Kırmızılı ekibin gündeminde olsa da, Rus kulübü Dinamo Moskova ile görüşme halindeydi.

Fransız medyasında dün bu konuyla ilgili yer alan bir haber, Galatasaray camiasını yakından ilgilendiriyor. Buna göre tecrübeli golcünün menaceri, dün Dinamo Moskova ile yaptığı son görüşmeden olumsuz sonuçla ayrıldı. Durumu New York’ta tatil yapan Gignac’a da bildiren menaceri, Galatasaray’dan gelen teklifi aktardı ve yıllık 2.5 milyon Euro’ya anlaşma yapabileceklerini iletti. Gignac’ın bu görüşmeye olumlu yanıt verdiği ve “Haber bekliyorum” dediği de, bu haberlerde yer alan bir diğer detaydı.

Hamza hoca, tarzını beğeniyor

Bu sezon 38 lig maçında 21 gol atan Gignac, 1.87’lik boyu ve güçlü fiziğiyle Marsilya’nın en etkili ismi konumundaydı. Ancak maddi konular nedeniyle kulübüyle anlaşma sağlayamadı. Bonservisinin elinde olması, Aslan’ın iştahını kabartan unsurlardan. Gignac’ın hava toplarını indirip, yanındaki oyunculara alan açabilmesi ve ileride top tutabilmesi, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nu bir hayli cezbediyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ