MENÜ

Fikret Orman'dan flaş teknik direktör açıklaması

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Lucescu'dan net bir yanıt almadıklarını ancak artık gelme ihtimalinin düşük olduğunu söyledi.

Fikret Orman'dan flaş teknik direktör açıklaması

Vodafone Arena inşaatı'nın içinde Lig TV'ye konuşan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni teknik direktör arayışlarına ilişkin oldukça önemli açıklamalarda bulundu. Orman, adaylar arasında bulunan Lucescu'yla görüştüklerini, henüz kendisinden net bir yanıt almadıklarını, ancak şu saatten itibaren gelmeme ihtimalinin gelme ihtimalinden daha fazla olduğunu söyledi. İşte Orman'ın sözlerinden satırbaşları:

"Lucescu Beşiktaş'tan başka takıma gelmez"

"Lucescu Türkiye'ye gelirse Beşiktaş'tan başka takıma gelmez. Bunu kendisi de söyledi. Lucescu'nun kupa finali maçı var."

"Artık hevesim kalmadı"

"Lucescu'dan haber bekliyoruz. Ama olmama ihtimali daha fazla, benim de hevesim pek kalmadı... Gelecek hoca Beşiktaş'ı istemeli, ben buraya gelip takımı UEFA'da şampiyon yapacağım demeli. İstek olmalı..."

"Türkiye'yi tanıyan biri olmalı"

"Yerli bir hocayla bir adım önde başlamış oluyorsunuz.. Ya da bu ülkeyi tanıyan bir hoca olmalı. Galatasaray'a gelen 2 hocaya bakalım.. Mancini Manchester City'yi Premier Lig şampiyonu yaptı. Prandelli İtalya'ya final oynattı. Scala, Del Bosque, Löw, Aragones kimler geldi buraya... İsimlerle olmuyor. Ne oldu, hiçbir şey olmadı..."

"Şenol Güneş'i tanıyan birisi şu anda teklif götürmez"


"Şenol Güneş'i çocukluğumdan beri tanıyorum. Şenol Güneş'i tanıyan insan zaten ona kupa finalinden önce teklif götürmez."

Haberin Devamı
YORUM YAZ