MENÜ

Fenerbahçe'de yabancıların talipleri artıyor

Kadlec'e Almanya'dan, Alves ve Meireles'e Portekiz ve İtalya'dan, Emenike ile Sow'a ise Arap ülkelerinden ciddi teklifler olduğu belirlendi. Gözden çıkarılan tüm yabancıların değerlerini bulması halinde satılması planlanıyor.

Fenerbahçe'de yabancıların talipleri artıyor

Şampiyonluğun ezeli rakip Galatasaray’a kaptırılması nedeniyle yeniden yapılanma kararı alan Fenerbahçe’de birçok yabancı oyuncuyla yollar ayrılacak. Sarı-lacivertli yönetim tarafından gözden çıkarılan yabancılara ciddi teklifler olduğu öğrenildi. Bu gelişme yabancı oyuncu kadrosunu yenilemek isteyen yönetimin yüzünü güldürdü.

Kadlec’e Almanya’dan, Alves ve Meireles’e Portekiz ve İtalya’dan teklifler gelirken, Emenike ve Sow içinse Arap kulüplerinden ciddi öneriler geldiği belirlendi. Yönetimin gözden çıkarılan yabancıları değerlerini bulmaları halinde hemen satacağı ifade edildi. Bir sezon daha takımda kalması beklenen Diego’ya da Santos’un teklif yaptığı kaydedildi.

Fenerbahçe’deki değişim rüzgarı yerli oyuncuları fazlasıyla da tedirgin etmiş durumda. Mukavelesi bulunan birçok futbolcu ile yolları ayıracak olan sarı-lacivertli yönetim, kontratları olsa da bazı oyuncuları satış listesine koyacak. Yeni teknik direktör belirlendikten sonra gidecek ve kalacak oyuncuların isimleri de netlik kazanacak.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ