MENÜ

Erhan Altın: Süper Lig'e çıkmaya hazırız

Alanyaspor'u iki maçta toplam 9 gol atarak finale yükselen Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, FANATİK'e konuştu. Deneyimli çalıştırıcı, “Şehir olarak kilitlendik. Süper Lig'e çıkmaya hazırız” dedi.

Erhan Altın: Süper Lig'e çıkmaya hazırız

Normal sezonu 6. sırada bitirerek, Play-Off’lara katılmaya hak kazanan Samsunspor, adım adım Süper Lig’e yükseliyor. Yarı finalde Alanyaspor’u ilk maçta 5-1, rövanşta ise deplasmanda 4-1 mağlup eden Karadeniz temsilcisi finalde Antalyaspor’la karşılaşacak. Cuma günü saat 20.00’de İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmaya hazır olduklarını belirten Kırmızı-Beyazlılar’ın çalıştırıcısı Erhan Altın, FANATİK’e konuştu. Başarılı teknik adam, “Süper Lig’e çıkmayı çok istiyoruz çünkü Samsunspor geçtiğimiz sezon Play-Off finalinde Mersin İdmanyurdu’na kaybettik. Bu sene bunun tekrarı olmaması için sahaya çıkıp 90 dakika aslanlar gibi oynayacağız. Bütün şehir kilitlendik. Rakimibize saygımız sonsuz. Büyük bir taraftar desteğiyle oynayacağımızı zannediyorum. Her bakımdam finale hazırız. Süper Lig’e çıkmaya da çok hazırız” ifadelerini kullandı.

‘Yürekten inanıyorum’

Karadeniz ekibinin sportif direktörü Coşkun Zeren de ayrıca, İstanbul’dan Samsun’a şampiyonluk kupasıyla döneceklerini söyledi. Zeren, “Samsun’a şampiyonluk kupası ile döneceğimize ben yürekten inanıyorum. Bu bir maç değil, bir şehrin ve kulübün kurtuluş maçıdır. Biz böyle bakıyoruz bu maça, onun için takımımıza da sonuna kadar güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ