MENÜ

Selçuk İnan: Hamzaoğlu, Şenol hocamın aynısı

Galatasaray'ın takım kaptanı Selçuk İnan, Türkiye Kupası'nı kazanmak istediklerini belirtti.

Selçuk İnan: Hamzaoğlu, Şenol hocamın aynısı

Galatasaray'ın takım kaptanı Selçuk İnan, Türkiye Kupası'nı kazanmak istediklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Yaşamış olduğumuz çok önemli bir şampiyonluktan sonra ikinci büyük kupayı da almak, sezon başından beri hedefimiz. Çok zor maç olacağını biliyoruz. Bursaspor'un ne kadar güçlü bir rakip olduğun biliyoruz. Onlara saygı duyuyoruz. Tabii bizim hedefimiz farklı. Bu sezonu iki kupa ile tamamlamak istiyoruz. Şampiyonluk kutlamalarını bile yarıda kestik. İnşallah o kupayı da alır gideriz. Rehavet olmaması için hocamız elinden geleni yaptı. Dürüst olmak gerekirse, şampiyonluğun verdiği bir mutluluk, sarhoşluk düne kadar devam ediyordu. Dün itibariyle konsantre olmaya başladık. Sadece ben değil, bütün takım arkadaşlarım sezonu iki kupayla bitirmek istiyor. Bütün takım bunun farkında. O kadar güzel bir maç olacak ki, ben bunun garantisini veriyorum. Çünkü iki takım da çok iyi futbol oynuyor. Herkes bunun tadını çıkarsın ve iyi olan kazansın."

"İYİ KALECİLERİMİZ VAR"

Kaleci Muslera'nın eksikliğiyle ilgili de Selçuk, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Muslera çok iyi bir kaleci, ama biz bir takımız. Burada biz takım olarak Sinan'a da, Eray'a da güveniyoruz. Çok iyi kalecilerimiz var. Muslera'nın yokluğunun bir eksiklik olacağını düşünüyorum, ama kalite olarak bir eksiklik olmayacaktır."

"ŞENOL HOCAYLA BU KUPAYI KALDIRDIM"

Bir gazetecinin, "Her iki hoca ile çalıştın, yarın için hangi hocayı taktiksel anlamda önde görürsün?" sorusuna ise Selçuk İnan, "Şenol hocam ile bu kupayı kaldırdım, ama Hamza hocamla bunu kaldırmadım. İnşallah Hamza hocamla da kaldırmak nasip olur. İkisini de o kadar seviyorum ki, onları değerlendirmek haddim değil. Onların kalitesini sizler de biliyorsunuz. Şenol hocamın buralara gelmemde emeği çok büyük. Hamza hocamla da daha önce çalıştık. İlk maçında o vardı. Hamza hocam kişilik açısından hemen hemen Şenol hocamın aynısı. Onun yolunda" yanıtını verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ