MENÜ

Milos Krasic'e talip çıktı! 15 gün süre...

Partizan yöneticilerinin Krasic'e teklifi ilettiğini belirten teknik direktör Milinkovic, 15 Haziran'a kadar oyuncudan cevap beklediklerini söyledi.

Milos Krasic'e talip çıktı! 15 gün süre...

Hem Partizan hem de Kızılyıldız'ın gündemindeki Milos Krasic ile ilgili ilk resmi açıklama geldi. Fenerbahçe'de sezonu B takımıyla idmanlara çıkarak geçiren Sırp futbolcu için Partizan Teknik Direktörü Zoran Milinkovic konuştu, temasa geçtiklerini itiraf ettiği oyuncuya iki haftalık süre tanıdı.

Milinkovic, "Kulüp yönetiminden isimler Krasic ile görüştü. Ben kişisel olarak konuşmadım ama kendisi hakkında iyi fikirlere sahibim. Transferi gerçekleşirse Partizan'a büyük güç katar. Milos belli bir ağırlığı olan bir isim. Bizim en büyük sıkıntı, Türk kulübüyle sözleşmesinin devam ediyor olması. Ancak işin peşini bırakmıyoruz" dedi.

'Krasic'ten ne kadar sürede yanıt istiyorsunuz?' sorusuna 46 yaşındaki çalıştırıcı, "Sezon hazırlıklarımıza 15 Haziran'da başlıyoruz. Bu yüzden iki hafta içinde nerede duracağımızı belirlememiz gerekiyor. Krasic bizi mi yoksa Kızılyıldız'ı mı düşünüyor, bu konuya girmek istemiyorum. Ben hep kendi takımıma odaklandım" cevabını verdi. (Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ