MENÜ

Hamza Hamzaoğlu: İki gündür neredeyse uyumuyorum

Bursa Atatürk Stadı'nda yarın oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve takım kaptanı Selçuk İnan ile Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve takım kaptanı Ozan İpek, düzenlenen ortak basın toplantısıyla maçla ilgili görüşlerini açıkladı.

Hamza Hamzaoğlu: İki gündür neredeyse uyumuyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Hem Şenol hocamı, hem de oyuncularını bu sene ortaya koydukları iyi futboldan ve zevkli mücadelelerinden dolayı tebrik etmek istiyorum. Türkiye Kupası'nı görüyorsunuz, her iki takım da çok istiyor. Onunla yatıp, onunla kalkıyoruz diyebiliriz. İki takım da mücadeleyi ve iyi futbolu ön planda tutan takımlar. Yarın da sadece futbol oynamaya ve kazanmaya çalışan iki takım olacak. Mecburen bunlardan biri kazanacak ve biri kaybedecek. Her şeyden önce futbolun kazanmasını ümit ediyorum. Her iki taraftarın da kendi takımını destekleyeceği, hak edenin kazanacağı güzel maç olsun. Her iki takıma da başarılar diliyorum" diye konuştu.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Hamza Hamzaoğlu, "Sözleşmelerin 31 Mayıs'ta bittiği yönünde bir şey düşünmedik bu güne kadar. Biz hala takımımızın başarısı için devam ediyoruz. Sözleşmemizin bitmesi önemli değil. Motivasyonumuz devam ediyor, hatta eskisinden daha iyi devam ediyor. Bir sıkıntı yok" dedi.

"İki gündür neredeyse uyumuyorum"

"Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak ile görüşme fırsatı buldunuz mu?" sorusuna ise Hamzaoğlu, yanıtını verdi:

"Yönetim kurulu olarak birlikte aldıkları bir karar vardı. Bu çok doğal bir şey. Ama onları da, orada çağırıp onore etmek vardı. En azından benim de aklımda o düşünce hakimdi. Fakat oradaki atmosfere bir an kendimizi kaptırdık. Takım tur atmaya başladı. Aklıma geldiğinde ben kenara koştum, Selçuk'u da aldım hatta. Kenarda duruyorlar, alalım birlikte fotoğraf çektirelim dedim. Ama onlar orada epey bekledikten sonra yukarı çıkmışlar. Ben üzüldüm. Onlar açısından bir sıkıntı yok. Biz kendi adımıza üzüldük. Ben kendi adıma üzüldüm. Nasıl orada öyle bir gaflete düştüğüm için kendimize kızdım. Herkes unutabilir ama ben unutamam. Hala kendimi eleştiriyorum. İki gündür neredeyse uyumuyorum. Onlar bir sıkıntı yok diye beni telkin ediyorlar ama ben hala büyük üzüntü duyuyorum."
Takımdaki eksiklerle ilgili de Hamza Hamzaoğlu, şu bilgileri verdi:

"Chedjou iyileşti, sıkıntısı yok. Yarın da ihtiyacımız olursa faydalanacağız. Kalede Sinan olacak. Muslera bizim için önemli bir değer, ama eksik olan hiçbir şeyimizde bugüne kadar hayıflanmadık. Ama Sinan da Muslera kadar olmasa da görevini yapacaktır. Hem Sinan ve Eray, sezon başından beri bunu için hazırlandılar. İkisine de güveniyorum."

"İki takım da hak etti"

Teknik direktör Hamzaoğlu, iki takımın da finali hak ettiğini vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamlardı:

"İki takım da finale kalmayı başardı. Amacına ulaştılar, kazandılar. Yarın bu kazanımların coşkusunu yaşama günü. İnşallah yarın iki takım taraftarları da bu coşkuyu yaşarlar. İnşallah hak edenin kazandığı, kazananın da hak edeni tebrik ettiği bir maç olsun."

Cemal EKENTOK-Mehmet İNAN / BURSA - DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ