MENÜ

Galatasaray'da istifa depremi!

Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün istifalarının ardından, Hamdi Yasaman'ın da Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa ettiği öğrenildi.

Galatasaray'da istifa depremi!

Galatasaray'da Albayrak ve Dürüst'ün şampiyonluk kutlamalarına katılmamasının yankıları artarak devam ediyor. Pazar gecesi verilen ani kararla hiçbir yöneticinin şampiyonluk kutlamarında podyuma çıkmayacağı belirtilmesine karşın Başkan Dursun Özbek'in sahneye çıkması Sarı Kırmızılı kulüpte tepki seslerinin yükselmesine neden oldu. Bu karara kırılan Abdürrahim Albayrak ve Ali Dürüst, TT Arena'yı terk etmiş ve ertesi gün Galatasaray Sportif A.Ş'deki görevlerinden istifa etmişlerdi.

Ali Dürüst sert çıktı!

Kazanılan şampiyonlukta önemli bir paya sahip olan Ali Dürüst, katıldığı canlı yayında yeni Başkan Dursun Özbek hakkında sert açıklamalarda bulunarak "Dün bizim almış olduğumuz mesaj, bizim bugün bu istifayı vermemiz gerektiğini gösterdi. İstifa ediyorum. Dursun Özbek'i sahnede görünce şaşkınlık yaşamadık fakat 'Keşke haberimiz olsaydı, birlikte çıksaydık sahneye.' dedik. Biz yönetim olarak karar almıştık. Yarsuvat yönetimi aldı kararı. Dursun Özbek'i sahada görünce şaşırdık. ifadelerini kullandı.


TRANSFER! Galatasaray, Podolski için teklif yaptı


Yaşananlara başta futbolcular olmak üzere teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, eski başkan Duygun Yarsuvat ve birçok önemli Galatasaraylı tepki gösterirken yeni başkan Dursun Özbek cephesinden hiçbir açıklama yapılmadı.

Artçı depremler sürüyor

Sarı Kırmızılılarda şampiyonluk sevincine gölge düşüren bu olay sonrası bir hamle de Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Yasaman'dan geldi. Son zamanlarda Yarsuvat yönetimiyle sürekli ters düşen Yasaman, Galatasaray'daki yeni yönetim şeklinden duyduğu rahatsızlık nedeniyle flaş bir şekilde istifasını yönetime sundu. Ardı ardına gelen istifalar sonrasına çiçeği burnunda yönetimin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ