MENÜ

Adana'da büyük olay!

PTT 1. Lig play-off yarı finalinde Antalyaspor'un finale yükselmesinin ardından, Adana'da saha içi ve tribünlerde olaylar yaşandı.

Adana'da büyük olay!

PTT 1. Lig play-off yarı finalinde oynanan Adana Demirspor-Antalyaspor rövanş maçının ardından olaylar yaşandı.

Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanan ve Adana Demirspor’un 2-0 yendiği, ancak Antalyaspor’un ilk maçı sahasında 3-0 kazanmasından dolayı finale yükseldiği karşılaşmanın ardından, ev sahibi takım taraftarları tribünlerdeki koltukları sökerek sahaya atıp, hakem yönetimine tepki gösterdi. Müsabakanın tamamlanması sonrası saha içerisinde futbolcular arasında da tartışma yaşandı. Tartışmaya Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek de dahil oldu. Futbolcular arasındaki tartışma soyunma odası koridorunda da devam etti.

Polis ve özel güvenlik ekipleri, taraftarların sahaya inmemesi için tribünler önünde güvenlik önlemi aldı. Bazı taraftarlar ise tribünlerdeki koltukları sökerek polis ekipleri ve rakip takımın futbolcularına doğru attı. Taraftarlar tribün kenarlarındaki camları kırarak, bazı tellere de zarar verdi.

İlk maçı 3-0 kazanan Antalyaspor’un finale yükselmesiyle Adana Demirsporlu çoğu futbolcu gözyaşı döktü. Daha sonra Adana Demirsporlu futbolcular taraftarlarını selamladı.
Polis ekipleri, yaşanan olayların daha da büyümemesi için stat çevresinde önlem aldı.








Haberin Devamı
YORUM YAZ