MENÜ

Bucaspor'dan Eriş'e bütçe garantisi

PTT 1. Lig'e veda eden Sarı-Lacivertliler'de yönetim, teknik direktör Levent Eriş'e transfer konusunda garanti verdi. Öncelikle eski yabancılara 1 miyon 139 bin Euro ödemeyi hedefleyen İzmir ekibinin yetkilileri, ardından da 3 milyon TL. oluşturup deneyimli teknik adamı kulüpte tutmayı planlıyor.

Bucaspor'dan Eriş'e bütçe garantisi

Spor Toto 2. Lig'de mücadele edeceği yeni sezonda teknik direktör Levent Eriş’le yola devam etmek isteyen Bucaspor yönetimi, tecrübeli çalıştırıcıya bütçe konusunda güvence verdi. Yöneticiler, eski yabancı futbolculara olan 1 milyon 139 bin Euro borcu ödeyip transfer yasağının kalkması için imkanları zorlayacaklarını, yasağın kalkması halinde 3 milyon TL’lik transfer bütçesi oluşturacaklarını bildirdi. Gelecek sezon takımda para sıkıntısı çekilmeyeceği sözünü veren yönetimin Eriş’e, "Kimsenin kafası maddi sorunlarla meşgul olmayacak. Hiçbir futbolcu kulübü Futbol Federasyonu’na şikayet edip serbest kalma fırsatı aramayacak. Herkes futbola odaklanacak. Bucaspor’u yeniden PTT 1’inci Lig’e taşımak için her türlü fedakarlığı göstereceğiz. Senin de alacakların günü güne yatacak" mesajını gönderdi.

Üç futbolcu serbest

Bucaspor’da golcüler İskender ve Yasin ile orta saha oyuncusu Emin’in sözleşmeleri 31 Mayıs’ta resmen sona erdi. Üç futbolcunun da kulüple bağı kalmazken, yönetimin yine de bu oyuncularla masaya oturmayı planladığı öğrenildi. PTT 1’inci Lig’den teklif alan Emin ve İskender 2’nci Lig’de oynamaya sıcak bakmazken, çapraz bağları koptuğu için 5 ayı aşkın bir süre sahalardan uzak kalan Yasin’in ise sözleşmesini uzatma konusunda ılımlı olduğu bildirildi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ