MENÜ

Recep Bölükbaşı: Söylediyse adam değildir

Mahmut Uslu'nun, “Fernandao'nun kulübüyle görüşüyoruz” açıklamasına Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'dan çok sert tepki geldi. Timsah'ın patronu, “Öyle açıklama yaptığını düşünmüyorum, yapmışsa da yazıklar olsun, adam değildir” dedi

Recep Bölükbaşı: Söylediyse adam değildir

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu’nun golcü oyuncuları Fernandao’nun, Sarı-Lacivertli takıma transfer olacağına ilişkin açıklamasına çok büyük tepki gösterdi. Uslu’nun, Fernandao ile ilgili olarak, “Kulübüyle konuştuk, sıkıntı olacağını sanmıyorum. Yine de sözleşme imzalanmadan transferin gerçekleştiğini söyleyemeyiz” sözlerine sert tepki gösteren Başkan Bölükbaşı, şunları söyledi:

‘Şaibeyle işimiz yok’

“Artık başkanlar, yöneticiler artık bir şekilde demeçlerinin sorumluluğunu taşımaları lazım. Ama yöneticilerin transferlerle ilgili demeç verdiğini düşünmüyorum. Bizi rahat bıraksınlar. Kendi sağlıksız dünyalarına bizi almasınlar, biz temiziz. Şaibeli şeylerle işimiz yok. O yüzden artık yeter diyorum.”

‘Futbolcularım karakterli’

“Nedir yani, yok Fernandao’yu aldılar, Şener’i aldılar, bilmem neyi aldılar. Benim futbolcuların karakterlidir, benim futbolcularımın onlarla görüştüklerini de sanmıyorum. Ben futbolcularımla sabah akşam konuşuyorum. Şu anda bir sıkıntımız yok.”

İşte maliyeti


“Uslu’nun öyle açıklama yaptığını düşünmüyorum, yapamaz. Yapıyorsa da yazıklar olsun. Yaptığını düşünmüyorum, yaptıysa da adam değildir. Ben de söylüyorum, bu kadar net. Fernandao’nun 5 milyon Euro bonservisi var. Kendisi de 3 sene için 5 milyon euro istiyor. Toplamda 10 milyon yapıyor, çarp üçle, 30 milyon oluyor.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ