MENÜ

Fenerbahçe 2-0 Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig'de son hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 2-0'la geçti, taraftarına buruk sezonda galibiyetle veda etti.

Fenerbahçe 2-0 Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında ligi ikinci sırada bitirmesi kesin olan Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı ağırladı.

Az sayıda seyircinin önündeki mücadeleyi Sarı lacivertliler Emre Belözoğlu ve Alper Potuk'un golleriyle Fenerbahçe 2-0 kazanmayı başardı.

Mücadele iki takım adına da durgun başladı.

21. dakikada Eren Derdiyok'un pası ile sağ çaprazda topla buluşan Tunay Torun ceza sahasına girer girmez yerden vurdu ancak top kalenin sol tarafından dışarı gitti.

23'te Hasan Ali'nin pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Alper Potuk sağ ayağının içi ile vuruşunu yaptı ancak top kalenin üzerinden dışarı giti.

30'da ceza yayı gerisinde topla buluşan Diego sağ ayağı ile vuruşunu yaptı ancak top sağ kale direğinin hemen yanından auta gitti.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

EMRE'DEN MÜTHİŞ FRİKİK

İkinci yarıda 72. dakikada Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ile öne geçti. Ceza yayı sağ çaprazından kullanılan serbest vuruşta Emre Belözoğlu doğrudan kaleyi düşündü. Vuruşunda barajı aşan top kalenin sağ üst köşesinden filelerle buluştu; 1-0.

81'de Fenerbahçe, Alper Potuk ile farkı ikiye çıkardı. Sol kanatta topla buluşan Mehmet Topal havadan uzun pasını penaltı noktasına doğru gönderdi.. Bu noktada bulunan Sow kafa ile pasını altıpasta hareketlenen Alper Potuk'a gönderdi. Alper bekletmeden vuruşunu yaptı ve kolay bir biçimde topu filelere gönderdi.

Fenerbahçe 90 dakikadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Son dakikalarda oyundan çıkan Kuyt, az sayıdaki seyirci tarafından ayakta alkışlandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ