MENÜ

Bursaspor 0-0 Torku Konyaspor

Avrupa cezasını sildirmek için ligi bu potada tamamlamak isteyen Bursaspor hedefine ulaşamadı. Son maçında Konya'yla berabere kalan Timsah sezonu 6. sırada bitirdi. Yeşil-Beyazlılar, ancak Galatasaray'ı yenip kupayı alırsa cezadan kurtulacak.

Bursaspor 0-0 Torku Konyaspor

Şenol Güneş şu an Çin’den astronomik rakamla teklif alıyorsa, Beşiktaş, onun için gün sayıyorsa boşuna değil. Kaos içinde aldığı oyuncu grubunu ligin en iyi takımı haline getirmek, kupada finali görmek kolay olmadı. Sadece oyun felsefesini işlemekle kalmadı, sahada birlikte bir şeyler yaptıkları için mutlu olan profesyoneller izletti. Dün de Şamil, Josue ve Civelli’den yoksun çıktığı Konya karşısında 4. sıra için elinden geleni yaptı, ancak berabere kalıp sezonu 6. tamamladı. Cezadan kurtulma işini kupaya bıraktı.

Kendi kurmadığı kadroyla kulüp tarihindeki en fazla puanı toplayarak ligi tamamlayan Aykut Kocaman’ın takımının iddiasız mücadelesi ise alkışlıktı. Bursa için söylediklerimizi gelecek yıl Konya için konuşacağımızın göstergesi bu. Maç içine gelirsek 29’da Ömer Ali kaleye yolladı, Harun başarılıydı. Bir sonraki pozisyonda ise Vukovic karambolde vurdu, Harun yine devleşti. Milli eldivenin en az 3-4 net kurtarışı vardı. Volkan’ın her iki kanatta da etkili olduğu maçta kralın pas bağlantısını kesen Konya rakibine geçit vermedi.

Ö.Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ