MENÜ

Beşiktaş'tan Danny Alves hamlesi

Kara Kartal'ın 2 sezondur peşinde olduğu Danny Alves için Liverpool da devreye girdi. Ancak 31 yaşındaki futbolcu konusunda hızlı davranan ve futbolcuyla büyük ölçüde anlaşma sağlayan Beşiktaş, başarılı oyuncunun menaceriyle gelecek hafta İstanbul'da işi bitirmeyi planlıyor.

Beşiktaş'tan Danny Alves hamlesi

Yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa’da başarı getirecek bir kadro oluşturmak için çalışmalarına şimdiden başlayan Siyah-Beyazlılar, ilk bombayı Gençlerbirliği’yle yollarını ayıran Dusko Tosic’le patlatmıştı. UEFA’yla Finansal Fair-Play kuralları çerçevesinde yaptığı anlaşma sebebiyle bonservisi elinde bulunan isimlere yönelen Kara Kartal, ikinci hamlesini ise Zenit’ten sezon sonunda ayrılacak olan 2 dönemdir peşinde olduğu Danny Miguel Alves’le yapmaya hazırlanıyor. 2008 yılında Dinamo Moskova’dan 30 milyon Euro’ya transfer olduğu Zenit’te geçirdiği 7 yılın sonunda ayrılık kararı alan 31 yaşındaki orta alanla büyük ölçüde anlaşan yönetim, İstanbul’a davet ettiği Portekizli futbolcunun menaceriyle son pürüzleri gelecek hafta yapılacak görüşmeyle aşmak istiyor.

Liverpool da devrede ama...

Zenit formasıyla bu sezon 42 maçta 5 gol ve 10 asistlik performans sergileyen başarılı futbolcunun, önceki gün kulübünden ayrılacağını açıklamasının ardından Premier Lig ekibi Liverpool’un da devreye girdiği ortaya çıktı. Kırmızılar’ın, başarılı oyuncunun menacerine bu konuda mesaj gönderdiği ancak Portekizli yıldızın kendisini uzun zamandır kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş’a yakın olduğu bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ