MENÜ

Beşiktaş'ta 6 isimle yollar ayrıldı!

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Gençlebirliği'ni 2-1 yenerek sezonu tamamlarken, takımdaki 6 isimle de yollar ayrıldı.

Beşiktaş'ta 6 isimle yollar ayrıldı!

Beşiktaş, Ankara'da Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek sezonu tamamlarken, takımdaki 6 isim ile de bu akşam itibariyle yollar ayrıldı.

Slaven Bilic ve yardımcıları veda etti

Teknik Direktör Slaven Bilic, geçen hafta resmiyete dökülen açıklamaların ardından bu sezonki 55. maçı olan Gençlerbiriliği maçı ile Beşiktaş'a veda etti. Hırvat teknik direktör ile göreve başlayan yardımcı hocalar Nikola Jurcevic ve Edin Terzic ve kondisyoner Miljenko Rak da takıma veda etti.

Tomas Sivok rekor kırarak gitti

Gençlerbirliği maçı sonrası sözleşmeleri biten Tomas Sivok ve Uğur Boral da takım arkadaşları ile vedalaştı. 2008 yılından beri siyah-beyazlı formayı terleten ve Beşiktaş'ın 156 maç ile en çok oynayan yabancı futbolcusu olan Sivok 7 yılın ardından siyah-beyaz macerasını tamamlamış oldu.

Uğur Boral "Kırgın değilim" diyerek helalleşti

Bu akşam veda eden son isim olan Uğur Boral ise Beşiktaş'ta kaldığı 3 sezonda çok fazla forma şansı bulamadı ve sakatlıklarla boğuştu. Samet Aybaba döneminde takımın değişmezi olan Uğur talihsiz bir şekilde çapraz bağ sakatlığı geçirdikten sonra eski gücüne bir türlü kavuşamadı. Slaven Bilic'in bu sezon ligde ilk kez Gençlerbirliği maçında 25 dakika şans verdiği Uğur Boral maç sonu kimseye kırgın olmadığını söyleyerek veda etti.

İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ