MENÜ

Beşiktaş, Ankara'da yapayalnız

Siyah-Beyazlılar'ın Gençlerbirliği'yle karşılaştığı mücadeleyi, 20 bin kişilik Osmanlı Stadı'nda bine yakın taraftar destekledi. İki takım için de prestij değeri taşıyan mücadelede Beşiktaş'ı, yönetimden ise sadece Mete Vardar destekledi.

Beşiktaş, Ankara'da yapayalnız

Süper Lig’de sezonu üçüncü sırada bitirmeyi önceden garantileyen Siyah-Beyazlılar’ı, dün akşam Gençlerbirliği karşısında 20 bin kişilik Osmanlı Stadı’nda sadece 1000 taraftarı takip etti. Başkent’te bu statta önceden oynadığı birçok mücadeleye tamamen dolu tribünler önünde çıkan Beşiktaş’ın yıldızlarına destek, bu sefer beklenenin de altında kaldı. PFDK’dan aldığı tribün kapatma cezası sebebiyle güney kale arkasına taraftar alamayan Siyah-Beyazlılar, diğer bölümleri de dolduramadı.

Yönetim ilgisiz kaldı

Gençlerbirliği karşısında oynanan sezonun son karşılaşmasına, yönetim de ilgisiz kaldı. Ankara Osmanlı Stadı’nda takımı sadece A takımdan sorumlu yönetici Mete Vardar destekledi. Ek olarak önceki maçlarda sık sık Siyah-Beyazlılar’ı desteklemek için tribünlerde yer alan; Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve Basın Sorumlusu Metin Albayrak, takımın ligde üçüncülüğü garantilemesi sebebiyle mücadeleyi izlemeye gelmedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ