MENÜ

Ali Koç: Başkan olmayı hedefliyorum

Fenerbahçe'de uygulayacağı politika merakla beklenen isim Ali Koç kongrede konuştu, salon ayakta alkışladı. Koç, "Çocukluğumdan beri hayal ettiğim başkanlığı yapmak istiyorum" dedi.

Ali Koç: Başkan olmayı hedefliyorum

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın yönetimine girip girmeyeceği ve başkan adayı olup olmayacağı çok tartışılan Ali Koç, kongrenin ilk gününde kürsüye çıktı.

Koç, Aziz Yıldırım'ın mahkeme sonuçlanıncaya kadar başkan kalması fikrine sonuna kadar katıldığını belirtti ve kendisinin de daha sonra çocukluğundan beri hayal ettiği başkanlık görevine gelmek istediğini söyledi. Ali Koç, kürsüye gelince ve "Başkan olmayı düşünüyorum" dediği anda salon Koç'u ayakta alkışladı.

İşte Ali Koç'un konuşmasından satır başları:

Kongremizin hepimiz için hayırlı olmasını dilerim. Geçen cumartesinden beri başkanım sayın Aziz Yıldırım'la istişare halindeydik. Bana olan güveninden dolayı ona teşekkür ediyorum. İçten ve samimi şekilde hem bugünümüzü hem geleceğimizi konuştuk.

"MAHKEME SONUÇLANINCAYA KADAR..."

Özel durumlardan dolayı, başkanımızın davetini çok istememe yerine getiremedim. Ama bundan sonra elimden geldiğince, kulüp izin verdiğince hep destek tam desteğe hazırım.

Mahkeme kararı sonuçlanıncaya kadar başkan kalması gerektiği kararına sonuna kadar katılıyorum. 3 Temmuz'u sonuna kadar, içeride yaşayan insanlardan biriyim. Bu süreçte herkes elinden gelenin en iyisini yaptı. Muhalifler de çok destek oldu. Tam anlamıyla bir kenetlenme vardı. Ama bu kenetlenmenin daha sıkı olması lazım. Zira dava henüz bitmedi. Başkanımız o günlerde bunun bir ike davası olmadığını söyledi ve bugün tüm bu yaşananlar onun ne kadar doğru şeyler söylediğinin bir göstergesi... Bizim için bu davadan olumlu sonuç almak, şampiyonluktan çok daha önemlidir. Önemli olan bize sürülen bu lekeden temizlenmemizdir.

"BAŞKANLIK" DEDİ, SALON AYAĞA KALKTI
Şu anda bulunduğumuz durum da çok iyi değil. Artık her şey değişiyor. Rakiplerimiz güçleniyor. Beşiktaş stadını yapıyor. Dolayısıyla biz de bugünden itibaren ileriyi düşünmemiz lazım. Bu yüzden ben de, çocukluğumdan beri hayalim olan başkanlığı bugün olmasa da, ileride taşın altına elimi koyarak icra etmeyi düşünüyorum. Bunun zamanının geldiğini de başkanımızla birlikte istişare ettik. O zaman ne zaman bilemiyorum ama bugünden çalışmalara başkanımızın da desteğiyle başlamamız gerekiyor. Onun muhteşem tecrübesi de bize bu yolda ışık tutacaktır...


"'ALİ KOÇ BAŞKAN FENERBAHÇE ŞAMPİYON' DEMEK KADAR..."

Salondakilerin tezahüratları üzerine:

Keşke her şey, "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon" demek kadar kolay olsaydı. Ancak kimsenin elinde sihirli değnek yok. Ben yönetimde çalışırken ne kadar zor olduğunu yaşayarak gördüm. Ama bu camia kenetledniği zaman neler yapabileceğini gösterdi. Çok zor olacak. Taraftar konuları var. Ama hepimiz aynı gemideyiz, gerek saha içi gerek saha dışındaki başarılar için omuz omuza vermemiz gerekiyor. Kongre dışında da herkes fikirlerini söyleyebilmeli. 3 Temmuz'da olduğu gibi çorbada herkesin utuz olmalı, hepimiz güzel günler göreceğiz. teşekkür ediyorum.

Ali Koç uzun süre alkışandı ve tebrikleri kabul etti...

Haberin Devamı
YORUM YAZ