MENÜ

Ya Lucescu, ya Şenol Güneş

Bilic'in yerine hoca arayışına başlayan Siyah-Beyazlılar'da yabancılarda ilk aday, camiayı da yakından tanıyan Mircea Lucescu. Yerli listesinde ise önplana, Bursa ile henüz masaya oturmayan ve Kara Kartal'a gelmeye sıcak baktığının mesajını veren Şenol Güneş var.

Ya Lucescu, ya Şenol Güneş

Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman ve kurmayları, Slaven Bilic’in yerine takımın başına geçecek hocayı bulmak için düğmeye basmıştı.

Bu doğrultuda Siyah-Beyazlılar için birçok ismin adı geçiyor. Ancak alınan bilgiye göre yerli ve yabancılardan oluşan listenin zirvesinde iki teknik adamın adı önplana çıkıyor. Yeni hoca ile anlaşıp, bir an önce yeni sezon için transfer ve kamp planlamasını yapmak isteyen Kara Kartal’da yabancılarda Shakhtar Donetsk’teki durumu belirsizliğini koruduğu söylenen Mircea Lucescu geliyor. Hatta Rumen çalıştırıcıyla yönetimin de, yakın zamanda temasa geçtiği gelen haberler arasında yer alıyor. Yerlide de ilk isim Şenol Güneş. Bursaspor’la henüz anlaşmayan Güneş’in, Beşiktaş’a sıcak bakması ve tecrübesi, onun takımın başına geçme ihtimalini artırıyor.

Eğer bu teknik direktörlerden olumlu bir yanıt alınamazsa, Mustafa Denizli, Rıza Çalımbay, Ertuğrul Sağlam, Thomas Schaaf, Marcelo Bielsa ve Felipe Scolari gibi adaylar için harekete geçilecek.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ