MENÜ

Trabzonspor'dan acil çağrı

Sezon bitti ama Akyazı inşaatı sürüyor. Trabzonspor'un geleceği niteliğindeki projeden sorumlu yönetici Erol İbrahimağaoğlu, FANATİK'e konuştu, Vali'den Belediye Başkanı'na kadar birçok isme önemli mesajlar yolladı.

Trabzonspor'dan acil çağrı

İşte Erol İbrahimağaoğlu'nun açıklamaları;

“Biz göreve gelir gelmez bu projenin değerini bilerek hareket ettik ve her çalışmaya müdahil olduk. Bu projenin ana kullanıcısı Trabzonspor’dur. O nedenle de bizim isteklerimiz, ihtiyaçlarımız önceliklidir. Dolayısıyla ilk projenin üzerinde birçok değişiklik yaptık. En basiti 44 locayı 123’e çıkardık, konforu ve kaliteyi artırdık. Çünkü bu 1 kere yapılacak bir iş. En iyisi olmalı, tekrar tekrar sorunla uğraşılmamalı.”

‘Malzeme olmamalı’

“Enerji, elektrik, doğalgaz, çevre düzenlemesi, ulaşımı gibi temel sorunlar var. Bunun için gerekli girişimler vakit kaybetmeden tamamlanmalı. Önce valimiz, sonra da belediye başkanımız bu işe el atmalı. Siyasiler için de aynı şey geçerli. Akyazı’ya gelerek stadı gezmekle, betonları seyretmekle bu iş olmaz. Trabzonspor’a ve Trabzon’a hizmet derdindeki herkesin elini taşın altına sokması lazım.”

‘Yeni sezonun 2. yarısı’

“Bu tip büyük projelerde aksama, tarih değişikliği hep olur. Normal. Üstelik biz bir de olmadık bir şey yapıyor, deniz doldurup mabet inşa ediyoruz. Yani kolay iş değil tabi ama aksamalar can sıkıyor. Trabzonspor olarak biz işin peşini 1 gün bile bırakmadık. Tarih vermek zor ama eğer dediğim ilgiyi görür ve iyi bir organizasyonla çalışırsak taraftarımıza layık bu stat yeni sezonun 2. yarısına yetişir.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ