MENÜ

Trabzonspor 3 yıldızı KAP'a bildirildi

Bordo-Mavililer, Kayserispor ile kaleci Hakan Arıkan'ın bonservisinin yanı sıra Alper Uludağ ve Okay Yokuşlu için her konuda anlaştı

Trabzonspor 3 yıldızı KAP'a bildirildi

Karadeniz temsilcisinde Süleyman Hurma ile birlikte 3 Kayserisporlu oyuncuda da işlem tamam... Hurma’nın eski öğrencileri olan kaleci Hakan Arıkan, sol bek Alper Uludağ ve Okay Yokuşlu için Sarı-Kırmızılılar ile her konuda anlaşma sağlandı.

Devre arasında kiralanan ve performansıyla harikalar yaratan kaleci Hakan Arıkan, gelişmelerden büyük memnuniyet duyarken, 2 genç futbolcu için de teknik direktör Ersun Yanal’ın ve Hurma’nın pozitif raporlarının etkili olduğu dile getirildi.

Trabzon KAP'a bildirdi

Öte yandan, Trabzonspor, 3 oyuncunun transferi için Kayserispor'la görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

İşte Trabzonspor'dan KAP'a yapılan o açıklama:

Profesyonel futbolcular Hakan Arıkan,Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'ın Kulübümüze transferi konusunda Kayserispor Kulübü Derneği ve futbolcular ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla


Gençler için görüşecek


Bu arada teknik direktör Ersun Yanal’ın altyapıdan kampa götürmeyi planladığı genç oyuncular için tatilden önce altyapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu ile görüşüp 3-4 isim isteyeceği de gelen haberler arasında. Sivasspor mücadelesinden sonra yapılması beklenen zirvede Tekelioğlu’nun tercihlerini U17 ile U19 yaş grubundan yapması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ