MENÜ

Son maça yedek kadro çıkacak

Hamza Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor maçının ilk 11'ini yavaş yavaş belirliyor.

Son maça yedek kadro çıkacak

Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor maçının ilk 11’ini yavaş yavaş belirliyor. Bursaspor’la oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali’ni düşünen başarılı çalıştırıcı, yarınki Rize deplasmanına yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacak. Ancak kafilenin tam kadro halinde maça gideceği de gelen haberler arasında. Sezon boyunca neredeyse tüm maçlarda forma giyen Sneijder, Selçuk, Muslera gibi isimlerin, kupa kaldırma töreni esnasında statta bulunmaları isteniyor.

Rize’den bilete yüzde 100 zam

Çaykur Rizespor, Galatasaray ile yarın oynanacak karşılaşamanın bilet fiyatlarını yüzde yüz artırdı. Rize Yeni Şehir Stadı’ndaki maçın biletleri satışa çıkarıldı. Rizespor, sezon başında 4 büyüklerle yapılacak karşılaşmalar için belirlediği bilet fiyatlarını bu karşılaşma için de yüzde yüz artırdığını açıkladı. Buna göre bilet fiyatları 30 TL ile 200 TL arasında değişiyor. Çocuk ve bayan tribünü bilet fiyatları ise 25 lira olarak açıklandı.

Galatasaray’da tempo yavaşladı

Süper Lig’in son haftasında yarın Çaykur Rizespor deplasmanına çıkacak olan Galatasaray, bu mücadelenin hazırlıklarını dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmanla sürdürdü. Şampiyonluk garantilendiği için, çalışmanın düşük tempoda geçtiği belirtildi. Sarı-Kırmızılı futbolcuların aklında, Rize deplasmanından çok, 3 Haziran’daki Bursaspor’la oynanacak Türkiye Kupası finali olduğu ifade ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ