MENÜ

Galatasaray Rize'ye gitti

Şampiyonluğunu bir hafta önceden ilan eden Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı son maçı için bugün THY'ye ait bir uçakla saat 17.30'da Trabzon üzerinden Rize'ye gitti.

Galatasaray Rize'ye gitti

Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla önce Trabzon'a giden Galatasaray'ın yeni Başkanı Dursun Özbek ilk kez başkan olarak takım başında gittiğini belirterek, şampiyonluk kupasını Federasyon Başkanının elinden almak istediklerini söyledi.

Dursun Özbek hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Son maç ve en keyifli maç. Rahat bir maç izleyeceğiz herhalde. Güzel bir futbol olacak. Çok keyifliyiz. Dört yıldızla gidiyoruz. Kupayı İstanbul'da alacağız. Herkesi, Galatasaray'ı sevenleri stada bekliyoruz."

Dursun Özbek, "Kupayı kim verecek?" sorusuna ise, "Başkan seçimler nedeniyle İsviçre'ye gitmiş. Cumartesi akşam döneceğini zannediyorum. Pazar günü de bekliyoruz. İstanbul'a dönerse kupayı başkandan almak istiyoruz" diye cevap verdi.

"Mazbatayı ne zaman alacaksınız?" sorusuna ise Özbek, "Mazbatayı aldık. Ama seremonisini Bursaspor maçından sonra yapacağız" dedi.

Melo'nun ayrılacağı şeklinde sosyal medyada çıkan haberler için ise Başkan Özbek, konuyu bilmediğini ve duymadığını söyledi ve "Melo bizim yıldız oyuncumuz. Bu konuda bir bilgim yok. Bekleyelim bakalım" diye cevapladı.

Galatasaraylı yönetici Ali Dürüst ise, "Şampiyonluğumuzu Rize'deki taraftarlarımızla kucaklaşıp kutlayacağız. Uzun bir süreç oldu. Hepimiz çok çalıştık. Mutlu sona ulaştık. Herkese hayırlı olsun. İnşallah bundan sonra bunun keyfini Galatasaray'a yakışır şekilde yaşayacağız" dedi.

Abdurrahim Albayrak ise , "Son 90 dakikamız. Hep böyle son dakikaları saya saya gittik. Memleketime gidiyorum. Köyüme gidiyorum. Çok sevdiğim iki takımın maçına gidiyoruz. Benim için çocukluğumdan beri hayalim olanı yaşıyorum. Allah bana nasip eyledi" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ