MENÜ

Fenerbahçe'de İtalyan dönemi başlıyor

Futbol takımı ile profesyonellerin ilgilenmesi kararını alan Fenerbahçe Yönetimi bu çerçevede dün ilk adımı attı.

Fenerbahçe'de İtalyan dönemi başlıyor

Futbol takımı ile profesyonellerin ilgilenmesi kararını alan Fenerbahçe Yönetimi bu çerçevede dün ilk adımı attı. Yöneticiler daha önce İnter ve Lazio’da sportif direktörlük yapan Terraneo ile kulüp binasında biraraya gelerek el sıkıştı.

Teknik direktörden önce takımın başına bir sportif direktör getirmek için harekete geçen sarı-lacivertli yönetim İstanbul’a çağırdığı İtalyan Sportif Direktör Giuliano Terraneo ile dün bir görüşme yaptı.

Daha önce İnter ve Lazio’da sportif direktörlük yapan Giuliano Terraneo ile biraraya gelen Fenerbahçe Yönetimi anlaşma sağladı.

Futbolculuk döneminde de Torino, Milan, Lazio gibi önemli kulüplerde top koşturan ve daha sonra sportif direktör olarak kariyerine devam eden Terraneo ile yapılan görüşmede herhangi bir pürüzün çıkmadığı öğrenildi.

Özellikle Başkan Aziz Yıldırım’ın artık futbol takımı ile profesyonellerin ilgilenmesini istemesi üzerine böyle bir girişimde bulunulduğu ifade edildi. İtalyan Sportif Direktörün şimdiden mesaiye başladığı kaydedildi.


ŞOK! Fenerbahçe'de Volkan'ın tahtı sallanıyor
Sırada hoca var

Bu anlaşma açıklandıktan sonra sırada yeni teknik direktör var...

Sarı-lacivertili yönetim bu çerçevede de önemli yol aldı. Haftasonu seçimi Başkan Aziz Yıldırım’ın kazanması halinde önümüzdeki hafta yeni teknik adamın ismi açıklanacak.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ