MENÜ

Fenerbahçe'de Ali Koç sesleri

Aziz Yıldırım, önceki gün düzenlediği basın toplantısında adeta veda konuşmasını yaptı. Peki yerine hangi isim geçecek?

Fenerbahçe'de Ali Koç sesleri

Hafta sonundaki kongrede aday olacağını söyledi ancak, “Eğer seçilirsem, mahkeme sonuçlandığında başkanlıktan ayrılacağım. Görevi bırakacağım kişilerle şu anda görüşüyorum” diyerek veda siyali verdi. Yıldırım’ın bu sözlerinin ardından tüm Sarı-Lacivertli taraftarların aklına aynı soru geldi: Aziz Yıldırım’dan sonra Fenerbahçe’nin yeni başkanı kim olacak?

Yıldırım&Koç dün buluştu

Belki sorunun cevabı belli değil ancak Aziz Yıldırım da taraftarlar ve genel kurul üyelerinin büyük bölümünün de gönlünden geçen isim belli: Ali Koç... Fenerbahçe’de asbaşkanlık yaptığı dönemde icraatları, duruşu ve kulübe olan katkılarıyla kısa sürede camianın sevgilisi haline gelen Ali Koç’a başkanlık için yoğun bir baskı var. En büyük baskı da bir dönem arasının bozuk olduğu ancak Selçuk Şahin’in düğününde buzların eridiği Aziz Yıldırım’dan. Yıldırım ile Koç dün akşam da bir araya geldi. Başkanın, “Bu kongrede kendi ekibinle yönetime gir, sonra koltuğu sen devral” teklifini yinelediği öğrenildi.

Anketlerde açık ara önde

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın önceki gün yaptığı konuşmanın ardından, internette hem taraftar hem de spor sitelerinde, “Yeni başkan kim olsun?” anketleri yapılmaya başlandı. Hepsinde Ali Koç açık ara farkla zirvede yer aldı. Taraftarlar onu Fenerbahçe’nin başında görmeyi çok istiyor. Ali Koç’un adaylığını koyması halinde, kongrenin büyük bölümünün desteğiyle rahat bir şekilde başkan seçilmesine de kesin gözüyle bakılıyor...

Aziz Yıldırım’ın önceki günkü sözleri olay yarattı

“Başkan olmak isteyenler kongreye gelirler, listelerini sunarlar. Mahkeme kararının ertesi günü kongre kararı alıp, görevi bırakacağım.”

“Bana ‘rızanla bırak’ diyorlar, beni tehdit ediyorlar. Başkanlığı bırakmazsam beni vurduracaklarını söylüyorlar.”

“Ben böyle tehditlerden korkmam. Bunlar beni tanımamışlar. Tehditler beni yıldırmaz, kamçılar.”

“17 sene içinde yaptığım iyi ve kötü hadiselerde, yanlışlarda, doğrularda ancak genel kurula hesap verdim, veririm. Öyle 3 tane bacaksız zibidiye hesap vermem.”

“3 Temmuz sürecinden beri Avrupa’ya gidemiyoruz. Ama mahkeme sonuçlandıktan sonra bu hesaplaşmaları Avrupa’da ve Türkiye’de de yapacağız.”

“Tutulan 100 tane adam gidiyor futbolculara hakaret edip yumurta atıyor. Be şerefsizler hepsini tespit ettirdim gereken her şeyi hukuki yoldan yapacağım.”

“İsmail Kartal’a kefil olduğumu söylemiştim. Hala da kefilim. Hata mı? Ben hata yaptım. Eğer bir suçlu varsa o benim.”

“İlanın altına adlarını yazamayan ödleklere karşıyım. Benim muhalefetim çok sert olur. Tablo ortada, bu tabloyu bilenler kulübü yönetsin.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ