MENÜ

Eskişehirspor'da büyük kapışma

Eskişehirspor'da pazar günü yapılacak olan kongreye çok az kaldı. 13 Mayıs'ta flaş bir kararla olağanüstü kongre kararı alan Başkan Mesut Hoşcan'a tek rakip eski başkan Halil Ünal oldu.

Eskişehirspor'da büyük kapışma

Eskişehirspor’da önceki hafta 4 yöneticinin istifa etmesinin ardından mevcut yönetim olağanüstü kongre kararı almıştı. Hareketli günler geçiren Es Es’te, bir tarafta başkan Mesut Hoşcan, diğer yandan ise eski başkan Halil Ünal bulunuyor. İki sene önce yapılan seçimlerde koltuğu Mesut Hoşcan’a kaybeden Ünal, tekrar seçilmek için çalışmalarını sıkı şekilde yapıyor.

Pazar günü Batıkent’teki Özgüven Tesisleri’nde 10.30’da mali kurul, 13.30’da ise genel kurul yapılacak. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre iki tarafın eşit oyda olduğu ve çok çetin bir seçim olacağı öğrenildi.

Başkan seçilecek transfer başlayacak

Sezonu hayal kırıklıklarıyla kapatan Eskişehirspor’da sadece iç transfer başladı. Yabancı sınırının kalkmasının ardından rakipleri rotayı yurt dışına çevirmişken, yönetim belirsizliği Kırmızı-Siyahlılar’ın elini bağlıyor. Her iki adaydan birinin başkan seçilmesi halinde, ilk iş olarak teknik direktör Michael Skibbe’yle masaya oturulacağı ve transfere başlayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ