MENÜ

BOMBA! GSTV, Terim'i tarihten sildi!

Galatasaray'ın resmi kanalı GS TV'de yayınlanan 5 dakikalık şampiyonluk klibinde, toplam 6 şampiyonluğu bulunan Fatih Terim'e yer vermedi!

BOMBA! GSTV, Terim'i tarihten sildi!

Galatasaray Kulübü'nün resmi kanalı GS TV, kulüp tarihinde kazanılan 20 şampiyonluğun tam 6'sının altında imzası olan Fatih Terim'e, hazırladığı klipte yer vermedi. Bugüne dek elde edilen 20 şampiyonluğun hikayesinin anlatıldığı 5 dakikalık klipte; Mustafa Denizli, Jupp Derwall ve Mircea Lucescu gibi daha az sayıda şampiyonluğu olan isimler yer bulurken, Fatih Terim'in görüntüleri yer almadı.

Klipte Terim sadece toplu fotoğrafta kısa bir süre görünüyor. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra İspanya'ya giden, sonrasında ise ezeli rakip Fenerbahçe'de görev alan Fatih Akyel'in bile kupalı görüntülerine yer verilirken, Fatih Terim'in olmayışı, birçok üyenin de tepkisini çekti.

Yönetimden habersiz mi!

Teknik direktörlüğü döneminde 6 şampiyonluğun yanı sıra sayısız kupa kazandıran, UEFA Kupası'nı kulübün müzesine koyan Fatih Terim'e karşı sergilenen bu tavırdan yönetimin haberinin olup olmadığı bilinmiyor. Yorumlar, GS TV çalışanlarının inisiyatif kullanarak böyle bir klip hazırladığı yönünde. GS TV'nin başında yer alan Bahri Havadır'ın, Fatih Terim'le yakın ilişkiler içerisinde olmasına rağmen böyle bir klibin yayınlanmasına nasıl izin verdiği de merak konusu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ