MENÜ

Bilic veda ediyor

İki sezondur Beşiktaş'ın hocalığını yapan ve takımına oynattığı pozitif futbolun yanı sıra kişiliğiyle de taraftarın gönlünü kazanan Bilic, bugün son maçına çıkıyor. Kaçan şampiyonluğun faturasının kesildiği Hırvat hoca, Gençlerbirliği mücadelesinin ardından veda edecek.

Bilic veda ediyor

Beşiktaş’ta kaçan şampiyonluğun faturası teknik direktör Slaven Bilic’e kesilmişti. Konya beraberliğinin ardından zirve şansını yitiren Siyah-Beyazlılar’da Hırvat teknik adamla yolların ayrılmasına karar verilmişti. İki sezondur görev yaptığı Beşiktaş’ta takımına oynattığı pozitif futbolun yanı sıra, kişiliğiyle ve verdiği mesajlarla da Siyah- Beyazlı taraftarların gönlünde taht kuran Bilic, bu süreci kupasız bitirince ayrılması kesinleşti. Kartal’ın hocası bugün takımının başında son kez sahada yer alacak. Ankara’da Gençlerbirliği’ni konuk edecek Beşiktaş’la son sınavını verecek olan 46 yaşındaki hoca maçın sonunda hem taraftara hem de öğrencilerine veda edecek.

Özel pankartlar

2013’ten bu yana Beşiktaş’ın teknik direktörü olarak tam 91 maça çıkan teknik adam, söz konusu karşılaşmalarda 47 galibiyet, 22 beraberlik ve 22 yenilgi almıştı. 92. ve son kez taraftarın karşısına çıkacak olan Bilic’e Siyah-Beyazlı futbolseverlerin de özel bir veda hazırlığında olduğu, statta ona özel pankartların açılacağı öğrenildi.

West Ham netleşmedi

Beşiktaş’ta çalıştığı süre boyunca ismi sık sık Ada ekiplerinden West Ham United’la anılan Bilic’in geleceği konusunda ise henüz bir gelişme yok. Edinilen bilgiye göre Hırvat çalıştırıcı bir süre dinlenecek ve ailesine vakit ayıracak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ